Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/4 έως 22/4

Σελήνη στον Αιγόκερω – Μετά φόβου και πίστεως

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/4 έως 22/4

Καθώς ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το φετινό Πάσχα αναστημένοι μερικώς και ως εκ θαύματος μόνο ολικώς, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 20/4 στις 4.28 τα ξημερώματα.
Καθώς σουβλίζονται τα άμοιρα αρνιά, η μόνη όψη που μας κρατάει συντροφιά όλη την ημέρα, είναι η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 4.15 το μεσημέρι.
Η συντηρητική διάθεση που επικρατεί δεν αφήνει περιθώρια για μεγάλα γλέντια, αντίθετα η μέρα έχει κάτι από λήθη και άφεση σε ονειροπολήσεις.
Η υπερκατανάλωση κρασιού με αυτή την επιρροή γίνεται μόνο για να χαλαρώσουμε και όχι για να ξεφαντώσουμε.


Στις 21/4 πλέον μια σειρά από μεταμεσονύκτιες επιρροές αποσοβούν τον κίνδυνο να εκτεθούμε σοβαρά σε ανεπιθύμητες καταστάσεις, λόγω της ώρας που συντελούνται.
Στις 3.27 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό, στις 3.32 η δυσαρμονική όψη με τον Δία, ακριβώς την ίδια στιγμή η σύνοδος με τον Πλούτωνα και στις 4.55 τα ξημερώματα η δυσαρμονική όψη με τον Άρη, συνθέτουν μια εκρηκτική κατάσταση και όσοι ξενυχτούν ή επιστρέφουν από γλέντι, θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα.
Αν λοιπόν βρισκόμαστε σε δραστηριότητα αυτές τις ώρες, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις αντιδράσεις, στη συμπεριφορά, στα λόγια και στις κινήσεις μας.
Θα πρέπει να λειτουργούμε σαν να ακροβατούμε σε τεντωμένο σχοινί και πρέπει να αποφύγουμε την πτώση.
Στις 8.52 το πρωί η αρμονική όψη με την Αφροδίτη ανοίγει την ημέρα με ευχάριστη διάθεση και τάση να κινητοποιηθούμε προς τον δρόμο της απόλαυσης.
Ένας καφές σε μια ωραία θέα, μια περιήγηση σε όμορφα μέρη και γενικότερα μια τάση να αφομοιώσουμε τη φύση, τον αέρα, τις μυρωδιές, είναι όσα μπορούν να ικανοποιήσουν το μέσα μας.
Στις 4.47 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Κρόνο κλείνει το βράδυ μας με το αίτημα της ηρεμίας, της απομόνωσης και της περισυλλογής. Αισθανόμαστε έντονα την ανάγκη να σκεφτούμε ώριμα, ψύχραιμα και λογικά. Οι φιλοδοξίες μας δεν μας εγκαταλείπουν, αντίθετα μας υποδεικνύουν τους τρόπους να τις προσεγγίσουμε καλύτερα.


Στις 22/4 στις 2.20 μετά τα μεσάνυχτα η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή δυσχεραίνει κάθε συζήτηση από το προηγούμενο βράδυ, για αυτό ας αποφύγουμε να συζητήσουμε τις σκέψεις μας, καθότι τα λόγια τείνουν να είναι αιχμηρά, δεικτικά και συγκρουσιακά.
Στις 7.19 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο, σε ένα διήμερο όπου θα μοιάζει με αστραπή που πυρακτώνει την ατμόσφαιρα.


Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, αλλά είναι ακόμα πιο σοβαρά. Προετοιμαστείτε για αιφνιδιασμούς και προσέξτε πολύ τις κινήσεις σας.
Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, το γεγονός πως στρέφεστε εσωτερικά σας προφυλάσσει από εξωτερικές δυσάρεστες εκπλήξεις. Απομονωθείτε μόνο για να πάρετε δυνάμεις να τις αντιμετωπίσετε, ώριμα και αποφασιστικά.
Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, μπορείτε να γίνετε οι καλύτεροι οικοδεσπότες το φετινό Πάσχα, επιστρατεύοντας την αισιοδοξία σας. Το έχετε ανάγκη και οι άλλοι ακόμα πιο πολύ.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved