Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11/4 έως 13/4

Σελήνη στην Παρθένο – Δώσε μου άσυλο και όταν μου πεις θα βγω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11/4 έως 13/4

Μια στάση για απολογισμό και καταγραφή αναγκών, επιθυμιών και επιδιώξεων προσφέρει το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 11/4 στις 1:08 μετά τα μεσάνυχτα.
Στις 12.55 το μεσημέρι η αντίθεση με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 2.20 η αντίθεση με τον Ποσειδώνα, επηρεάζουν όλη τη διάρκεια της ημέρας κάνοντάς μας να αναλογιζόμαστε τι κάναμε λάθος, τι δεν προσεγγίσαμε όπως έπρεπε, τι είναι αυτό που ξέφυγε από το νου και την καρδιά.
Παράλληλα φιλήδονες τάσεις επικρατούν, αλλά και διάθεση να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας στους άλλους.
Μέρα δοτική, φιλάνθρωπη, σκεπτόμενη και άκρως αναλυτική.

Στις 12/4 στις 1.48 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, προσθέτει μια νότα υπερβολής στις κινήσεις μας, ενώ η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα που ακολουθεί στις 3.53 το πρωί, παθιάζει τη διάθεση όσων ξενυχτούν, με κύρια επιθυμία να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε πολύ.
Η ημέρα κυλάει με πολύ πρακτικές διαδικασίες, μπόλικη δόση λογικής και τάσεις να οικοδομήσουμε κάτι από την αρχή.
Από το απόγευμα και μετά η αρμονική όψη με τον Κρόνο, αυξάνει την ωριμότητα και τη σοφία μας, βοηθώντας να δούμε την ουσία των πραγμάτων.

Μια τέτοια επιρροή είναι πολύτιμη, καθώς στις 13/4 στις 11.34 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό, με σκοπό να δοκιμάσει σκληρά το συναίσθημα και τις αντοχές μας.

Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί, φροντίζετε να είστε απολύτως ξεκάθαροι, στο τι ζητάτε από τον εαυτό σας και τους άλλους. Αυτή η επιλογή θα σας διατηρήσει τουλάχιστον ψύχραιμους.

Δίδυμοι και Τοξότες, μην παρασύρεστε τόσο εύκολα με ότι σας δίνεται σαν λιχουδιά σε κουτάβι. Διατηρήστε τον ενθουσιασμό σας, αλλά μην υπερβάλλετε.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αισθάνεστε ένα συναισθηματικό αεράκι που όλο και φουντώνει. Προσπαθήστε να δροσιστείτε ευχάριστα, αποφεύγοντας να τουρτουρίσετε από το κρύο.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved