Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/4 έως 10/4

Σελήνη στον Λέοντα - Στη λεωφόρο των μεγάλων ταχυτήτων

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/4 έως 10/4

Μεγάλη κινητοποίηση προβλέπεται αυτό το διήμερο με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 8/4 στις 12.51 το μεσημέρι.
Η διάθεση κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα ενέργειας και η δραστηριότητα είναι ασταμάτητη λόγω της αντίθεσης Ήλιου – Άρη, έτοιμοι να πεταχτούμε σαν ελατήρια για οτιδήποτε μας ενοχλήσει στο ελάχιστο.
Στις 3.38 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ερμή μας συνοδεύει ως το βράδυ με μια πύρινη σκέψη, που πετάει φλόγες παρόρμησης και προτροπής.
Πολλές οι συζητήσεις, οι ανταλλαγές απόψεων και η επιμονή σε μια ιδέα ή ένα σχέδιο, που επείγει να εφαρμοστούν.

Στις 9/4 στις 2.50 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ουρανό, συνεχίζει από το πρωί έως το βράδυ να μας διατηρεί στις επάλξεις.
Γενναιόδωροι, ερωτεύσιμοι και μυθιστορηματικοί, παίρνουμε τις καταστάσεις στα χέρια μας, αναλαμβάνοντας να διεκπεραιώσουμε δύσκολες υποθέσεις ακούραστα.
Γοητεύουμε τους άλλους με τον ενθουσιασμό και την ενέργειά μας, ενώ ως το βράδυ μπορούμε να καταφέρουμε κάτι που ως τώρα μας φαίνονταν βουνό.
Ιδανική ημέρα για τακτοποίηση θεμάτων, αρκεί να μην βιαζόμαστε να μην υπερβάλλουμε και να μην εκνευριζόμαστε με το παραμικρό.

Στις 10/4 στις 2.11 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μπορεί να μετατρέψει τη νύχτα σε πυροτέχνημα έρωτα, επιθυμίας, δράσης και τόλμης.
Ρισκάρουμε δοκιμάζοντας να κάνουμε βήματα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Στις 5.29 τα ξημερώματα η αρμονική όψη με τον Ήλιο αντισταθμίζει τις πρώτες πρωινές ώρες τη μουντή επιρροή του τετραγώνου με τον Κρόνο, που κορυφώνεται στις 9.24 το πρωί.
Ως αργά το μεσημέρι καλούμαστε να πράξουμε προσεκτικά, συνετά και σταθερά, ενώ η ώριμη συμπεριφορά θα μας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη μιας επιδίωξης.
Λόγω του ότι η διάθεση δεν είναι πλέον ανεβασμένη, ας μην αρπαζόμαστε με οτιδήποτε δεν μπορούμε να κατανοήσουμε σαν αυτονόητο.
Η μέρα κυλά με επιφύλαξη αλλά πάντα με ελπίδα, σχέδιο και τακτική.

Στις 11/4 πλέον στις 1.08 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο για ένα γύρο σχολιασμού και αποτίμησης των γεγονότων.

Κριοί και Ζυγοί η ένταση που νιώθετε είναι μια μορφή του ενθουσιασμού και της αισιοδοξίας σας που πρέπει οπωσδήποτε να εκφράσετε. Αν δεν παρασυρθείτε σε κόντρες θα κάνετε θαύματα.

Λέοντες και Υδροχόοι σκεφτείτε το συμφέρον σας και ενεργήστε ανάλογα. Προσέξτε τις κινήσεις και τα λόγια σας και λύστε διαφορές μια και καλή.

Δίδυμοι και Τοξότες, τίποτα δεν σας κρατάει μακριά από ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό, ερωτικό, δραστήριο και ενθουσιώδες διήμερο.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι, ενοχλείστε περισσότερο από όσο θα έπρεπε και κινδυνεύετε να χάσετε σπουδαίες ευκαιρίες. Συγκεντρωθείτε και χαλαρώστε.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, βηματίζετε όταν οι άλλοι τρέχουν, αλλά ίσως ξέρετε καλύτερα τις αντοχές σας. Αργά και σταθερά εστιαστείτε στον στόχο σας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved