Το πάρε-δώσε των άστρων, από 7/4 έως 9/4

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 7/4 έως 9/4

Δευτέρα 7/4

Ο κλέψας του κλέψαντος

Αυτές τις ημέρες, ο Άρης σε σπρώχνει σε παρορμητικές κινήσεις που αντιβαίνουν κάθε οικονομικό νόμο και κανόνα ασφαλείας κι αν είσαι τυχερός το ρίσκο θα σου βγει. Υπάρχει όμως και το σοβαρό ενδεχόμενο να κάνεις τελικά μια τρύπα στο νερό ή να πέσεις θύμα του ενθουσιασμού σου. Γιατί και τα ψάρια νομίζουν ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσουν μια μεγάλη μπουκιά, μέχρι που βρίσκονται πιασμένα στο αγκίστρι. Δίπλα σου κυκλοφορούν κάποιοι επιτήδειοι, που ποντάρουν πολλά, είτε στην πείνα σου, είτε στην καλή σου προαίρεση, πρόσεξε λοιπόν μην χάσεις τις οικονομίες σου για το τίποτα. Ληστείες και «ληστείες» είναι στο πρόγραμμα, όπως επίσης και η δόλια διασπορά φημών. Μην «τσιμπήσεις». Κι αν είσαι καταστηματάρχης, φυλάξου από τους μακρυχέρηδες.
Βέβαια, η «κρυφή» σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, μπορεί ακόμη να εξαφανίσει πολύτιμα έγγραφα ή αντικείμενα, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι τα έχει «βουτήξει» κάποιος. Χαλάρωσε κι άσε τη διαίσθηση σου να σε οδηγήσει στο σωστό μέρος. Που ξέρεις, μπορεί να ανακαλύψεις και το πενηντάρικο, που θεωρούσες χαμένο.
Αν πάλι αντιληφθείς ότι ένα εργαλείο της δουλειάς σου δεν λειτουργεί, άστο μην το ζορίζεις και κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Ξεκουράζεται και θα ξαναπάρει μπρος όταν έρθει η ώρα του.

Τρίτη 8/4

Εγρήγορση

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Άρη σε κάνει ανυπόμονο, ριψοκίνδυνο και διεκδικητικό. Μακάρι να σου βγει σε καλό και να κάνεις τη μεγάλη μπάζα που πάντα ονειρευόσουν. Ακόμη κι αν γίνει έτσι όμως, προσπάθησε να μην ξοδέψεις όλα όσα κέρδισες κι άλλα τόσα. Ο Άρης είναι καλός για ενέργειες του τύπου «κτυπάω και φεύγω». Αν πράξεις διαφορετικά γρήγορα θα καταλάβεις ότι από την κορυφή βρίσκεσαι πλέον στον πάτο. Δεν αποκλείεται ακόμη να προκύψουν έντονες διαφωνίες για ένα οικονομικό θέμα και σε μια τέτοια περίπτωση σε συμφέρει να πιάσεις τον άλλον από το φιλότιμο κι όχι από το λαιμό. Εκτός πια κι αν πρόκειται για άρπαγα, που αναγκαστικά πρέπει να τον πιάσεις στο κυνήγι.
Όσο για τις αγορές σου, καλό είναι να αποφύγεις ότι σπάει και σκίζεται εύκολα. Και καλού-κακού βάλε κάτι στην άκρη, αφού όλο και κάποια ζημιά θα χρειαστεί να πληρώσεις.

Τετάρτη 9/4

Δικτύωση

Το κλίμα δεν έχει αλλάξει κι ότι ίσχυε για χθες και προχθές, ισχύει και για σήμερα. Υπάρχουν όμως κάποια νέα δεδομένα, που μπορείς να αξιοποιήσεις. Η «κρυφή» αντίθεση του Ερμή με την Δήμητρα είναι ιδανική για να δικτυωθείς και να διαφημίσεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου. Κι αν το αντικείμενο της δουλειάς σου έχει να κάνει με το κοινό, ακόμα καλύτερα, αφού θα έχεις είτε άμεσα, είτε έμμεσα κέρδη. Μπορείς ακόμη να επιδιώξεις μια άμεση οικονομική συμφωνία ή συνεργασία, που μπορεί να σε διευκολύνει. Μην την θεωρήσεις όμως ως διαρκή, αφού αύριο είναι μια άλλη μέρα.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved