Αστρολογική επικαιρότητα, 2/4

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 2/4

Ευ. Βενιζέλος σε Α.Κακλαμάνη: Είσαι το ίδιο «που@@όγερος όπως ο συνονόματος σου

Με τον γενέθλιο Άρη (επίθεση) στον Κριό (χωρίς περίσκεψη) σε τετράγωνο με τον Ήλιο (προσωπικότητα) στον Αιγόκερω (με αξίωμα, κάποιας ηλικίας) ο Ευ. Βενιζέλος είναι στιγμές που αντί να λειτουργήσει με αυτοσυγκράτηση και το σεβασμό που οι συνθήκες απαιτούν, ξεσπά το θυμό του με ορμή ακόμα και σε πρόσωπα όπως ο πρώην πρόεδρος της βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, που αν μη τι άλλο, θα έπρεπε να κρατά στάση που αρμόζει στην ηλικία και το πολιτικό του αξίωμα. Μετά τη διαφοροποίηση του κ. Κακλαμάνη από την επίσημη γραμμή του ΠΑΣΟΚ στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, ψηφίζοντας «παρών» στο άρθρο 2 που αφορούσε στις τράπεζες, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες ο Ευ. Βενιζέλος τον πλησίασε φανερά εκνευρισμένος και σε υψηλούς τόνους του είπε: «Είσαι το ίδιο «που@@όγερος όπως ο συνονόματος σου».

Απόστολος Γκλέτσος: Ψάχνουμε εθελοντές για το Κέντρο Υγείας – Πρώτος εγώ

Με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (διάλυση) σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (ιατροφαρμακευτικός τομέας) με τα νομοσχέδια που ψηφίζονται τόσο για τα φάρμακα όσο και τα νοσοκομεία, δίνεται η χαριστική βολή στην υγεία της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας, και οι μονάδες οδηγούνται σε κλείσιμο η μία με μετά την άλλη. Ο Απόστολος Γκλέτσος, δήμαρχος Στυλίδας προκειμένου να μην κλείσει το Κέντρο Υγείας της περιοχής λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού καταφεύγει στη λύση του εθελοντισμού και ζητά εθελοντές οι οποίοι θα εκπαιδευτούν από το προσωπικό, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει η λειτουργία του Κέντρου Υγείας και θέτει στην λίστα των εθελοντών πρώτο... τον εαυτό του!

Μια Βολή Βρετανού Σκοπευτή σκοτώνει 6 Αφγανούς

Με τον Ήλιο στον πολεμοχαρή και αιμοδιψή Κριό, ζώδιο που επίσης είναι συνυφασμένο με τις πάσης φύσεως πρωτιές, σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής «Telegraph» νεαρός δεκανέας, ελεύθερος σκοπευτής, 21 ετών του βρετανικού στρατού πέτυχε ρεκόρ θανάτων με μια βολή καθώς σκότωσε συνολικά 6 Αφγανούς αντάρτες με έναν πυροβολισμό. Πώς το πέτυχε; Ο πρώτος στόχος που χτύπησε με το τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή του ήταν βομβιστής αυτοκτονίας. Η σφαίρα του 21χρονου Βρετανού ελεύθερου σκοπευτή χτύπησε στο γιλέκο με τα εκρηκτικά, αμέσως εξερράγη και έτσι μαζί του σκοτώθηκαν και οι 5 συνοδοί του.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved