Το πάρε-δώσε των άστρων, από 31/3 έως 2/4

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 31/3 έως 2/4

Δευτέρα 31/3

Στο κυνήγι του απίθανου

Συνολικά το τρέχον τριήμερο έχει πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αφού δρουν από κοινού ο Δίας με τον Ουρανό. Αυτό σημαίνει ότι ναι μεν έχεις γόνιμες προοπτικές αλλά μόνον αν ποντάρεις στο απίθανο ή ρισκάρεις ενάντια σε όλα τα προγνωστικά. Αντίθετα, οι απανταχού «νοικοκυραίοι», που συνήθως κινούνται «στα σίγουρα», μπορεί να σταθούν άτυχοι, πέφτοντας στην... περίπτωση μιας σπάνιας και αρνητικής γι' αυτούς συγκυρίας.
Γενικά, η κοσμική δικαιοσύνη φαίνεται να απουσιάζει, αφήνοντας ανοιχτό το δρόμο στους... συνήθεις τυχερούς, δηλαδή τους σπάταλους, τους αμελείς κι εκείνους που τα βρίσκουν έτοιμα. Παράλληλα ενδέχεται να υπάρξουν και διακεκριμένα κρούσματα κερδοσκοπίας, με κύριο στοιχείο τους τον αμοραλισμό ή τον κυνισμό κι ελπίζω να μην πέσεις θύμα τους.
Όσον αφορά τις αγορές, η προτεραιότητα πέφτει σε είδη πολυτελείας ή «εξεζητημένα» προϊόντα, που σίγουρα δεν καλύπτουν τις βασικές ανάγκες σου, από την άλλη όμως, σου ανεβάζουν το πρεστίζ και την ψυχολογία!
Παντεσπάνι αντί για ψωμί, όπως έλεγε και η Μαρία Αντουανέτα...

Τρίτη 1/4

Παχιές αγελάδες

Όχι, δεν πρόκειται για Πρωταπριλιάτικο αστείο! Ακόμη και στην δύσκολη εποχή μας, υπάρχουν προοπτικές για σημαντικά κέρδη, ή έστω την ανεύρεση κεφαλαίων. Βέβαια, στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το «στη γη το έψαχνα και στον ουρανό το βρήκα», υπό την έννοια ότι οι ασυνήθιστες πρακτικές ή στοχεύσεις είναι αυτές που μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια επιτυχία. Ακόμη είναι πιθανότερο να σε βοηθήσουν ξένοι παρά οικείοι και «κολλητοί».
Αν τώρα ανήκεις στην κατηγορία των τυχερών που έχουν «μπάρμπα», τότε μην ανησυχείς, το αίτημα σου θα ικανοποιηθεί, όσο παράλογο κι αν είναι. Αντίθετα αν πηγαίνεις με το σταυρό στο χέρι, για μια ακόμη φορά θα δεις τους «ημέτερους» να σου αρπάζουν τη μπουκιά από το στόμα.
Γενικά η ημέρα έχει πλεονεκτήματα αλλά μπορεί να αποδειχθεί και εξαιρετικά σπάταλη. Δίας είναι αυτός...
Σε κάθε περίπτωση εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην ξοδέψεις όλα τα χρήματα σου, περιμένοντας μια «εισροή», που ποτέ δεν θα έρθει κι ύστερα να τρέχεις για δανεικά. Δεν χρειάζεται επίσης να κεράσεις όλο το μαγαζί, εκτός βέβαια κι αν τα λεφτά... δεν είναι δικά σου!

Τετάρτη 2/4

Χοντρό παιχνίδι

Το κλίμα παραμένει ιδιόμορφο, αφού ο Ουρανός με τις αναποδιές του δεν λέει να ξεκολλήσει από πάνω σου. Από εκεί που περιμένεις ζημιά, θα έχεις κέρδος κι από εκεί που περιμένεις κέρδος, ζημιά. Ωστόσο, σιγά-σιγά μπαίνει στο πλάνο κι ο Πλούτωνας με τις μηδενιστικές του τάσεις, οπότε αν έχεις υψηλές προσδοκίες, πρόσεξε μήπως το σύμπαν σου έχει στήσει κάποια μεγάλη κασκαρίκα κι ύστερα θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει. Γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το γνωστό «το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό» κι αν δεν έχεις γερές «άκρες» ή κρυφή υποστήριξη, καλύτερα άστο για αργότερα. Ούτε χρειάζεται να μπλέξεις με «προστάτες» και τοκογλύφους για να σώσεις κάτι που δεν σώζεται. Κι αν δεν καταλαβαίνεις, ρίξε μια ματιά στις ειδήσεις. Η απανταχού μαφία κι οι οικονομικοί δολοφόνοι είναι που κάνουν το παιχνίδι και φτιάχνουν τους νόμους. Θες πραγματικά να τους πας κόντρα;
Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά να σε προετοιμάσω. Και μακάρι να ανήκεις στα αγαπημένα παιδιά του Πλούτωνα, που η μοίρα το φέρνει έτσι ώστε άθελα τους να κερδίζουν από τις ζημιές των άλλων. Άθελα τους όμως, όχι όπως ο Σόρος και ο Ρίχτερ του «Ορατότης μηδέν», που κάτι τέτοιες ημέρες διαλέγουν για να υλοποιήσουν τα «μαύρα» σχέδια τους.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved