Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 28/3

Σελήνη στον Υδροχόο – Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω, αλλά ξέρω πώς να το αποκτήσω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26 έως 28/3

Στη μέση της τελευταίας εβδομάδας του μήνα, η αισιοδοξία διαγράφεται ξανά στα βλέμματα, καθώς η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 26/3 στις 00.39 μετά τα μεσάνυχτα.

Το διήμερο αυτό είναι γεμάτο με δραστηριότητες, ευχάριστες συναναστροφές και συναντήσεις, αρκετή περίσκεψη και εξισορρόπηση συναισθημάτων.
Στις 9.54 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ήλιο, προτρέπει να διευθετήσουμε κάθε εκκρεμότητα, μέσα σε κλίμα ζωντάνιας και χαράς.
Ως το απόγευμα καλό θα ήταν να ασχοληθούμε με τις επιθυμίες μας και να φροντίσουμε να διεκπεραιώσουμε όσα περισσότερα θέματα μπορούμε.
Στις 8.40 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το απόγευμα, κλείνει το βράδυ μας με όρεξη να κάνουμε κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, ενώ η ενέργειά μας βρίσκεται στα ύψη.
Προσοχή μόνο όλη την ημέρα στη βιασύνη και στην ανυπομονησία που μας διακατέχουν.

Στις 27/3 στις 9.52 το πρωί η συνάντηση με την Αφροδίτη, ανοίγει την ημέρα με τάση να βρεθούμε με φίλους και να μοιραστούμε απόψεις, κουβέντες, ιδέες και συναισθήματα.
Η ειλικρίνεια επικρατεί και οι ώρες ως το μεσημέρι προσφέρονται για ξεκαθαρίσματα, βόλτες, αγορές, στήριξη και συμβουλές.
Στις 2.20 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο που επηρεάζει ώρες πριν και μετά, αποτελεί μια παρεμβολή που προειδοποιεί, πως σε ότι και αν κάνουμε πρέπει να είμαστε σίγουροι και ειλικρινείς για τις προθέσεις μας.
Λίγο αργότερα στις 3.15 η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον ανάδρομο Άρη, έρχεται να συμπληρώσει μια πλανητική τριλογία, που μας αφήνει μηνύματα που χρειάζονται μια δεύτερη ανάγνωση.
Όσο περνάει η ημέρα και ως το τέλος της, θα έχουμε προσπαθήσει πολλά, θα έχουμε ανακινήσει ακόμα περισσότερα, θα επιδιώξουμε επαφές αλλά κάτι μπορεί να μείνει ασαφές και κάποια δραστηριότητα να χρειαστεί επανάληψη ως την πραγματοποίησή της.
Ωστόσο έχουμε τη δυνατότητα να νιώσουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και αρκετά απελευθερωμένοι.

Στις 28/3 στις 2.11 μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες επαυξάνοντας την καλή διάθεση και χαλαρώνοντάς μας λίγο πριν την εκρηκτική Νέα της φάση.

Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Κριοί, οργανωθείτε, πάρτε την ατζέντα σας, κανονίστε τα ραντεβού σας, φορέστε το αγαπημένο σας άρωμα, ντυθείτε εντυπωσιακά και κάντε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας.

Σκορπιοί και Ταύροι διατηρείτε μια επιφύλαξη για κάποιες κινήσεις που θέλετε να κάνετε, αλλά τολμήστε τις αυτό το διήμερο με σύνεση και ωριμότητα.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι, ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητές σας και αν σε προσωπικό επίπεδο δεν νιώθετε έτοιμοι να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, τουλάχιστον αποδεχτείτε τις προτροπές των άλλων.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved