Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/3 έως 23/3

Σελήνη στον Τοξότη – Βγαίνω εκτός, τρέχω με ταχύτητα φωτός

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/3 έως 23/3

Ζωηρό και δραστήριο αναμένεται το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 21/3 στις 5.39 το απόγευμα.
Καιρού θέλοντος και διάθεσης επιτρέποντος το Σαββατοκύριακο αυτό προσφέρεται για μετακινήσεις, ταξιδάκια αναψυχής, καλή παρέα και απομάκρυνση από τους καναπέδες μας.
Στις 7.27 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ήλιο δημιουργεί την ανάγκη ως το βράδυ, να βγούμε από το σπίτι, να απολαύσουμε μια ωραία έξοδο ή μένοντας σπίτι, να δραστηριοποιηθούμε με ότι μας ευχαριστεί.

Στις 22/3 στις 2.28 μετά τα μεσάνυχτα και λίγο αργότερα στις 4.20 τα ξημερώματα οι δυσαρμονικές όψεις με Ερμή και Ποσειδώνα αντίστοιχα, αποπροσανατολίζουν τη διάθεση από το προηγούμενο βράδυ.
Επειδή θα είναι δύσκολο να ικανοποιηθούμε λόγω υπέρμετρης κινητικότητας και διέγερσης, ας προσπαθήσουμε να μην ξεφύγουμε από το μέτρο στις συναναστροφές, στις συζητήσεις και στις ενέργειές μας.
Στις 2.36 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το πρωί ως το απόγευμα, υπόσχεται ένα ξεχωριστό Σάββατο, με καλή διάθεση, πρωτότυπες εξορμήσεις, ζωντάνια και ενέργεια.
Στις 9.02 το βράδυ η κορύφωση της αρμονικής όψης με την Αφροδίτη προτρέπει να περάσουμε όμορφα, να κάνουμε κάτι διαφορετικό, να επισκεφτούμε ένα ασυνήθιστο μέρος, να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας και να αφήσουμε πίσω κάθε τι που μας απασχολεί. Το βράδυ αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερωτικό, γεμάτο φλερτ, ενδιαφέρουσες συναντήσεις αλλά και απρόσμενες εκπλήξεις.
Η μετριότητα δεν έχει θέση στην ημέρα αυτή, γι αυτό ας προσπαθήσουμε να την εκμεταλλευτούμε.

Στις 23/3 στις 12.39 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Άρη ξεκινά την ημέρα με επιπλέον διάθεση για δραστηριότητα, νιώθουμε αισιόδοξοι έχοντας την τάση να βολτάρουμε, να ασχοληθούμε με μια δουλειά ή να περιπλανηθούμε σε περιπέτειες.
Αφού εξαντλήσουμε τις ευκαιρίες, το βραδάκι στις 10.03 και καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω, ο απολογισμός της ημέρας είναι αρκετά τονωτικός.

Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες, Κριοί και Ζυγοί έχετε την τιμητική στη διάθεση, νιώθετε αναπτερωμένοι και έτοιμοι να δράσετε προς όλες τις κατευθύνσεις. Απολαύστε όσο μπορείτε αυτό το διήμερο.

Ιχθύες και Παρθένοι αφήστε λίγο παραπέρα αυτά που σας απασχολούν και εκμεταλλευτείτε αυτό το διήμερο για να ισορροπήσετε ανάμεσα στο συναίσθημα και στη λογική. Χρειάζονται και τα δύο σε ισόποσες δόσεις και όχι ένα από τα δύο.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι, όσο και αν σας φαίνεται βουνό μια διαδρομή ως τα Σούρμενα, σηκωθείτε, βγείτε, οργανώστε το διήμερό σας και κάντε κάτι διαφορετικό. Η μόνη περίπτωση να μετανιώσετε είναι να μην το κάνετε.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved