Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/3 έως 21/3

Σελήνη στον Σκορπιό – Εγώ μιλάω για δύναμη

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/3 έως 21/3

Με όση φωνή μας απέμεινε από την προσπάθεια των προηγούμενων ημερών, προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε συναισθηματικές περισσότερο ζημιές, καθώς η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 19/3 στις 11.14 το πρωί.

Η εσωτερική στροφή που παίρνουμε έχει ως αποτέλεσμα την βαθύτερη επικοινωνία με τον εαυτό μας καθώς στις 2.41 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ιχθυακό Ερμή που επηρεάζει από το πρωί ως το απόγευμα, είναι ιδανική για ψυχολογικές ανασκαφές.
Το διάστημα αυτό είναι επίσης ιδανικό για ψυχανάλυση, κουβέντα με αγαπημένα πρόσωπα, αναζήτηση στήριξης και εσωτερικές δραστηριότητες.
Στις 10.09 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα κλείνει την ημέρα με βαθιά κατανόηση των γεγονότων, ενώ το διάστημα από το απόγευμα ως το βράδυ προσφέρεται για επαφή με την τέχνη, κινηματογράφο, θέατρο και καλλιτεχνικές εμπνεύσεις.

Στις 20/3 στις 6.57 το πρωί η αρμονική όψη με τον Δία βοηθάει στην προσωπική προβολή και στην προσπάθεια εντυπωσιασμού. Κάποιο σχέδιό μας μοχθεί για να πραγματοποιηθεί και να λάβει αποδοχή.
Στις 11.25 η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη και λίγα λεπτά αργότερα στις 11.48 η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, έρχονται για να ενθαρρύνουν το πάθος και την επιμονή σε ένα θέμα ή σε μια κατάσταση.
Ως νωρίς το απόγευμα γινόμαστε ιδιαιτέρως επίμονοι, προσπαθώντας να κυριαρχήσουμε συναισθηματικά στους άλλους, ενώ η επιθυμία για κοινωνικές επαφές είναι έντονη.
Το βράδυ τείνει να μας βρει τονωμένους έχοντας ξεπεράσει εμπόδια και έχοντας καταφέρει να επιβληθούμε.

Στις 21/3 στις 5.13 τα ξημερώματα η σύνοδος με τον Κρόνο μας ακολουθεί σαν άγρυπνο μάτι επιτηρητή, ενώ ως το απόγευμα οι κινήσεις μας θα πρέπει να είναι επιφυλακτικές και ανιχνευτικές.

Στις 5.39 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη για ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο που τόσο έχουμε ανάγκη.

Ιχθύες, Καρκίνοι, Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι, προσπαθήστε να συναρμολογήσετε τα κομμάτια που σας λείπουν, ώστε να έχετε την πλήρη εικόνα. Μην αφήσετε άλλα κενά χωρίς να γεμίσετε τα προηγούμενα.

Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι, μην επιμένετε με κάθε τρόπο να πείσετε τους άλλους για το δικό σας. Καλύτερα θα ήταν να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με τον εαυτό σας για τα πραγματικά σας κίνητρα.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, εκνευρίζεστε από πλάγιες προσεγγίσεις, μισόλογα και υπεκφυγές. Έχετε διάθεση για κατά μέτωπο αναμετρήσεις και βγαίνετε κερδισμένοι.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved