Αστρολογική επικαιρότητα, 18/3

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 18/3

Αστρολογική επιβεβαίωση: Ιερέας εξαπατούσε άνεργους τάζοντας τους δουλειά

Στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαρτίου γράφουμε «Η Νέα Σελήνη σε σχέση με τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτης της Ελλάδος, λόγω του ότι συμβαίνει στον 9ο οίκο δείχνει ότι στο προσκήνιο θα βρεθούν θέματα δικαιοσύνης, (νόμων, αγωγών, ενταλμάτων, ανακριτών, εισαγγελέων) και πρόσωπα ιδιαίτερα με κάποιο αξίωμα (πολιτικό, θρησκευτικό, στρατιωτικό, διοικητικό) ή τίτλο θα βρεθούν αντιμέτωποι με αυτή.». Όπως έγινε γνωστό, ιερέας από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης συνελήφθη κατηγορούμενος ως "εγκέφαλος" σπείρας απατεώνων που έταζαν δουλειά σε δεκάδες άνεργους πολίτες.

Ρεζίλι έγινε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τη στάση του απέναντι σε φοιτητή

Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, στο Imperial College του Λονδίνου που ήρθε σχεδόν στα χέρια με φοιτητή. Ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στους φοιτητές είπε «Δεν ξέρετε τίποτα για τη Δημοκρατία» και φοιτητής του απάντησε «Δεν ξέρεις τίποτα από την πραγματικότητα». Ο διελαύνων Ποσειδώνας (αδιαντροπιά) τετραγωνίζει τον Ερμή (ομιλία) στον Τοξότη (εξωτερικό) στο ωροσκόπιο του Άδωνι Γεωργιάδη ενεργοποιώντας τη σύνοδο Ποσειδώνα – Ερμή (αλλοίωση της πραγματικότητας) που δείχνει την ικανότητα να παρουσιάζει το άσπρο μαύρο και τούμπλαλιν.

Η κυβέρνηση της Ουκρανίας παρέδωσε το χρυσό της χώρας στις ΗΠΑ

Στους παλμούς της Πανσελήνου στην Παρθένο στην 26η μοίρα (οικονομικά) που έγινε το περασμένο Σάββατο σύμφωνα με δημοσιεύματα στις 11 Μαρτίου 2014 η μόλις σχεδόν δύο εβδομάδων Κυβέρνηση της Ουκρανίας με διαταγή του μεταβατικού πρωθυπουργού Arseny Yatsenyuk μετέφερε τον ουκρανικό χρυσό σε μια μυστική επιχείρηση και αεροπορικώς στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον νόμο περί αποθεμάτων χρυσού GATA (Gold Anti-Trust Action) ζητήθηκε από την αμερικανική ομοσπονδιακή τράπεζα εάν όντως έχει στην κατοχή της τον ουκρανικό χρυσό, αλλά οι υπεύθυνοι της τράπεζας αρνήθηκαν να σχολιάσουν το γεγονός λέγοντας απλώς πως θα απαντήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved