Αστρολογική επικαιρότητα, 14/3

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 14/3

Το «βαρύ» της χαρτί στη μάχη της δημαρχίας Πειραιά έριξε η ΔΗΜΑΡ

Τη βουλευτή, που έχει γράψει «ιστορία» με τις απόψεις για ένα άλλο λιμάνι, εκείνο της Σμύρνης, Μαρία Ρεπούση, κατεβάζει η ΔΗΜΑΡ για υποψήφια Δήμαρχο στον Πειραιά. Η Μαρία Ρεπούση σύμφωνα με ηλεκτρονική έκδοση εφημερίδας είναι έτοιμη να ριχτεί στη μάχη για τη Δημαρχία Πειραιά. Τι και αν συχνά έχει βρεθεί στο κέντρο αντιδράσεων για τις ανθελληνικές της απόψεις και στις βουλευτικές εκλογές του 2012 είχε πάρει μόνο περί τους 1500 ψήφους; Ο Φώτης Κουβέλης, με τον διελαύνοντα Ερμή (ανακοίνωση) στον Υδροχόο (απροσδόκητη), ήθελε να εκπλήξει! Ευχάριστα ή δυσάρεστα; Οσονούπω έρχονται εκλογές και θα το μάθει!

Σε πεθύμησα πολύ, λέει ο Σ. Ρουβάς

Με τη διελαύνουσα Αφροδίτη (γυναικείο κοινό) στον Υδροχόο (μέσα κοινωνικής δικτύτωσης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (βαθύς) στον Ζυγό (ερωτισμός) ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε τις προηγούμενες μέρες ένα selfie βιντεάκι με το νέο του ερωτικό τραγούδι «Σε πεθύμησα πολύ» και έχει αναστατώσει τα social media (δείτε το παρακάτω). Ο ποπ τραγουδιστής κοιτώντας την κάμερα τραγουδά a cappella τους στίχους του νέου του τραγουδιού με διάχυτο ερωτισμό προκαλώντας αναστάτωση και μάλιστα μαζική στις φανατικές του θαυμάστριες.

Spiegel: Ποιος θα σταματήσει τον γίγαντα Πούτιν;

Με τον διελαύνοντα Ήλιο (βλέπω) στους Ιχθύες (αλληγορία) που ευνοεί την μεταφορική απεικόνιση πραγμάτων και καταστάσεων το γερμανικό περιοδικό Spiegel στο εξώφυλλό του παρουσιάζει τον Β. Πούτιν ως γίγαντα και τους Μπαράκ Ομπάμα, Άνγκελα Μέρκελ και Φρανσουά Ολάντ ως «νάνους» ανίσχυρους να σταματήσουν τα σχέδια του Ρώσου προέδρου. Την ώρα που η ρωσική επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει ανεβάσει τη δημοτικότητα του Β. Πούτιν στα ύψη και οι διπλωματικές κινήσεις μεταξύ Δύσης και Ρωσίας βρίσκονται σε εξέλιξη το γερμανικό περιοδικό Spiegel θέτει το ερώτημα: «Ποιος θέλει και μπορεί να σταματήσει τον Πούτιν;». Ποιος...;

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved