Το πάρε-δώσε των άστρων, από 13/3 έως 16/3

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 13/3 έως 16/3

Πέμπτη 13/3

Εκπλήξεις, απρόοπτα και... παζάρια!

Ευχάριστες ή δυσάρεστες εκπλήξεις, ανάλογα με τις προσωπικές προδιαγραφές του καθενός αναμένεται να δώσουν το στίγμα της ημέρας και βέβαια η χρήσιμη πληροφορία είναι ότι δεν θα πρέπει να κινηθούμε με βάση την πεπατημένη ή τα –υποτιθέμενα- σίγουρα. Αντίθετα, όσο πιο... λοξές είναι οι κινήσεις και οι επιλογές μας, τόσο πλησιέστερα στην επιτυχία θα βρεθούμε.
Παράλληλα εκτός από τον ενεργό Ουρανό, που πρακτικά ευθύνεται για όλα τα παραπάνω, έχουμε κι ένα «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στον αστρικό Ερμή και την τροπική Δήμητρα, μια όψη... εξόχως εμπορική! Στο πλάνο μπαίνουν λοιπόν συμβόλαια, συμφωνίες και ρυθμίσεις οικονομικού χαρακτήρα, με την σωστή πληροφόρηση να μας γλιτώνει από περιττές ταλαιπωρίες ή παλινδρομήσεις. Εδώ θα ήταν... κρίμα κι άδικο να μην αναφερθώ στα ποικίλα παζάρια μέσω των οποίων μπορούμε να πετύχουμε ακόμη καλύτερες συμφωνίες.
Όσον αφορά τις αγορές, εκτός από τις «εξεζητημένες» του Ουρανού, προηγούνται τα διάφορα αξεσουάρ αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία.

Παρασκευή 14/3

Ο ένας χάνει, ο άλλος κερδίζει

Αφροδίτη-Πλούτωνα έχει το... μενού (κρυφή σύνοδο) και μεταξύ άλλων «παίζουν» δυνατά οι αποζημιώσεις, οι ασφάλειες ή τα κέρδη από απώλειες άλλων. Το αν θα είμαστε στους κερδισμένους ή τους χαμένους της υπόθεσης, εξαρτάται άμεσα από τις γενέθλιες προδιαγραφές μας αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μια ευκαιρία να διαπιστώσουμε αν το σύμπαν «μας πάει» ή όχι. Γιατί στο σύνολο τους οι εξελίξεις δεν θα είναι από αυτές που μπορούμε να αποτρέψουμε, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιες που η στάση μας θα είναι καταλυτική. Κι εδώ οφείλω να επισημάνω κάποια «don't»...
Κατ' αρχήν δεν πρέπει να εμπλέξουμε τα προσωπικά με τα οικονομικά μας, αφού οι επιλογές μας θα υπαγορεύονται όχι από την λογική αλλά από την προκατάληψη. Επίσης καλό είναι να προσέξουμε όταν αγοράζουμε είδη διατροφής ή καλλυντικά, αφού μπορεί να αποδειχθούν ακατάλληλα ή «πειραγμένα». Τρίτον, επειδή κάτι τέτοιες ημέρες μπαίνουν πολλές... σεξοπαγίδες, ας προσέξουμε μήπως οι πειρασμοί είτε της νύχτας, είτε του διαδικτύου μας βγουν ολίγον... αλμυροί.
Η ημέρα πάντως είναι ιδανική για την αγορά εσωρούχων, ενδυμάτων ή αξεσουάρ που θα θέλαμε να κάνουν έναν καυτό... πάταγο!

Σάββατο 15 και Κυριακή 16/3

Πρώτα η υγεία

Με την Πανσέληνο να δεσπόζει των εξελίξεων, όλα τα θέματα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων βγαίνουν στο προσκήνιο, αρχής γενομένης από την υγεία και την διατροφή μας. Παράλληλα, οι πιο τυχεροί μπορεί να έχουν έκτακτα έσοδα από μια περιστασιακή εργασία, ενώ οι άτυχοι της υπόθεσης μπορεί να πέσουν θύματα της αφέλειας ή της αφηρημάδας τους. Δεν είναι δα, για να εμπιστευόμαστε τους πάντες... Όσον αφορά την αγοραστική κίνηση, προηγούνται τα «εναλλακτικά» είδη αλλά και οτιδήποτε μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση, από το αλκοόλ μέχρι τις... χάντρες και τα καθρεφτάκια! Το σωστό πάντως θα ήταν να συνδυάσουμε την αισθητική με την λειτουργικότητα ενός προϊόντος.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved