Αστρολογική επικαιρότητα, 13/3

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 13/3

Οι καθηγητές στα κάγκελα... αλυσοδεμένοι

Η παρουσία του διελαύνοντα Ερμή (μηνύματα) στον Υδροχόο (διαδηλωτών) στον 9ο οίκο, που σχετίζεται με την παιδεία, στο ωροσκόπιο της Ελλάδος ευνοεί συνθήματα και κινήσεις αντίδρασης από εκπαιδευτικούς και σε αυτά τα πλαίσια χτες καθηγητές συμμετέχοντας στην απεργία της ΑΔΕΔΥ δέθηκαν με αλυσίδες μπροστά από τα κάγκελα που είχαν τοποθετηθεί μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και κρατούσαν πανό στο οποίο αναγραφόταν: «Χαίρε Καίσαρ Σαμαρά! Οι μελλοθάνατοι καθηγητές σε χαιρετούν».

Ασέλγεια στο άψυχο κορμί της Γουίτνει Χιούστον

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (πνιγμό, ναρκωτικά, ασέλγεια) στην 10η μοίρα τον Μάρτη υποδείκνυε περίεργα γεγονότα που συνδέονται με άτομα καταξιωμένα γεγονός που είχαμε υποδείξει στα Σεληνιακά Φαινόμενα Μαρτίου. Αυτό όμως που συνέβη λίγο μετά το θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) δεν είναι απλά «περίεργο» είναι νοσηρό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα αστυνομικός καταγγέλλει ότι όταν η τραγουδίστρια το 2012 βρέθηκε νεκρή από ναρκωτικά στην μπανιέρα της συνάδελφος του ασέλγησε... στο άψυχο σώμα της.

Αιφνιδίασε ΗΠΑ και Ε.Ε η Ρωσία

Με τον διελαύνοντα Ερμή (ειδήσεις) στον Υδροχόο (ανεξαρτησία) στον 9ο οίκο (εξωτερικό) τα νέα που σχετίζονται με το τι γίνεται εκτός Ελλάδος είναι... απρόβλεπτα. Με μια κίνηση στρατηγικού αιφνιδιασμού το Κοινοβούλιο της Κριμαίας ανακήρυξε την ανεξαρτησία της. Συγκεκριμένα, με 78 «ναι» από συνολικά 100 ψήφους το Κοινοβούλιο της Κριμαίας ανακήρυξε την ανεξαρτησία της πριν από το δημοψήφισμα που αναμένεται να γίνει αυτή την Κυριακή πιάνοντας Δύση και Ε.Ε κυριολεκτικά... στον ύπνο.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved