Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/4 έως 14/3

Σελήνη στον Λέοντα – Νάιλον ντέφια και ψόφια κέφια

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/4 έως 14/3

Ένα μουντό διήμερο από πλευράς διάθεσης και ψυχολογίας είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 12/3 στις 4.09 τα ξημερώματα.

Η μεγαλοπρέπεια αυτής της θέσης της Σελήνης, δεν θα μπορέσει να εκδηλωθεί, τουλάχιστον όσο της πρέπει, αντίθετα θα συρρικνωθεί σε απαισιόδοξες σκέψεις και ψωροπερήφανες αντιδράσεις.
Στις 3.57 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το πρωί, μας κάνει να υπερβάλλουμε στις συναισθηματικές αλλά και τις υλικές μας επιθυμίες.
Οι πληθωρικές μας τάσεις και η συνεχής επιδίωξη για εντυπωσιακές κινήσεις, μπορεί να εμποδίσουν την ευχαρίστηση που κυνηγάμε.
Μπορεί να ξοδέψουμε χρήματα για κάτι που δεν χρειαζόμαστε αλλά μας δελεάζει η απόκτησή του, να επιμείνουμε σε ένα θέμα και γενικότερα όλη την ημέρα να ματαιοδοξούμε σε ότι κάνουμε.
Η επιθυμία για καλλωπισμό είναι έντονη καθώς και για άντληση ευχαρίστησης.

Στις 13/3 στις 3.00 τα ξημερώματα η αρμονική όψη με τον Ουρανό θα ανοίξει την ημέρα με διάθεση για πρωτότυπες ασχολίες και άκρως εκκεντρικές επιλογές.
Όλη την ημέρα η διάθεσή μας θα είναι ασταμάτητα ενεργητική και ανικανοποίητη και από το απόγευμα θα λάβει κατιούσα πορεία.

Στις 14/3 στις 2.48 μετά τα μεσάνυχτα θα βρεθεί σε δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, γεγονός που επηρεάζει το προηγούμενο βράδυ μας με δυσάρεστο τρόπο.
Η ήδη δυσαρμονική όψη Ερμή – Κρόνου με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στην οποία θα συμμετάσχει και η Σελήνη, κάνει τη σκέψη σκληρή, αμετακίνητη, δύστοκη και αμετανόητη.
Επιμένουμε σε πράγματα και καταστάσεις, ενώ δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τα προκαθορισμένα όρια που επιβάλλει ο Κρόνος. Εξαναγκασμοί, αρνητικές σκέψεις, απογοητεύσεις και αίσθηση ματαιότητας είναι όλα όσα στιγματίζουν αυτό το διάστημα.
Στις 8.29 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ερμή, συνεχίζει αυτή την απογοήτευση που νιώθουμε, ενώ ως το μεσημέρι καλό θα ήταν να μην ανακινήσουμε υποθέσεις, να μην κάνουμε διακανονισμούς, αλλαγές και μεγαλεπήβολα σχέδια.
Στις 9.23 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει από το απόγευμα, θα μπορούσε να μας ανακουφίσει δραστηριοποιώντας μας ευχάριστα, αλλά η ανάδρομη κίνηση του Άρη αναστέλλει κάθε πρόθεση, γυρίζοντάς μας σε παρελθοντικές διαδρομές.
Στις 4.19 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο για να βοηθήσει στην ιεράρχηση των επιθυμιών και στην αξιολόγηση της ουσίας.

Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι, βρίσκεστε σε σύγχυση και αναστάτωση, καθώς εμποδίζεστε στις επιδιώξεις σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε ώριμα και μην πιέζετε καταστάσεις.

Ιχθύες, Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι εκμεταλλευτείτε τις ενδείξεις και τα σημάδια των ημερών βάζοντας προτεραιότητες και οργανώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις επιδιώξεις σας.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες αισθάνεστε πως παρόλα τα εμπόδια τίποτα δεν σας σταματά, είστε αισιόδοξοι και ευδιάθετοι, αλλά μην ξεχνάτε πως δεν εξαρτώνται όλα από εσάς.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved