Αστρολογική επικαιρότητα, 10/3

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 10/3

Μαύρη Δεύτερα για την Ουκρανία

Δύσκολη η σημερινή μέρα για την Ουκρανία. Ο διελαύνων Κρόνος (κρίση) σχηματίζει αρνητικές όψεις με τη Σελήνη και τρείς πλανήτες του ωροσκοπίου της δείχνοντας τον τρόμο και το φόβο που επικρατεί. Έμφαση σε αυτή την κατάσταση μέσα από νεότερες ειδήσεις υποδεικνύει η παρουσία του διελαύνοντα Ερμή (δηλώσεις, ανακοινώσεις, ειδήσεις) στην 22η μοίρα, μοίρα της δολοφονίας και των επαχθών γεγονότων που κάνει σύνοδο με τη Σελήνης της και φανερώνει ξαφνικά αρνητικά νέα για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ουκρανία.


Στο Δουβλίνο σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Με τον διελαύνοντα Ερμή (ομιλία) σε θετική όψη με τον γενέθλιο Ουρανό (κόμμα), που είναι κυβερνήτης του 10ου οίκου (προεδρία, κύρος) στο ωροσκόπιο του ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε διεθνές συνέδριο, στο Δουβλίνο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ), αναμένεται να πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην ιρλανδική πρωτεύουσα, σήμερα και αύριο, στο πλαίσιο της περιοδείας του ως υποψηφίου για την προεδρία της ευρωπαϊκής επιτροπής.


Επίσημη παρουσίαση της «Δημοκρατικής Αριστεράς – Προοδευτικής Συνεργασίας»

Πολιτική εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της συμπαράταξης «Δημοκρατική Αριστερά - Προοδευτική Συνεργασία» διοργανώνεται σήμερα. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και από το βήμα της εκδήλωσης θα μιλήσουν επίσης προσωπικότητες -πολιτικοί και μη- που στηρίζουν το νέο εγχείρημα. Ωστόσο, τόσο οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα που δείχνουν ένα βαρύ κλίμα που επικρατεί αυτές τις ημέρες όσο και το τετράγωνο του Ερμή (επικοινωνία) με τον Κρόνο (περιορισμός) που κορυφώνεται αύριο και δείχνει προγραμματικές δηλώσεις που βρίσκουν.. «τοίχο» δεν είναι καλοί οιωνοί για επίσημη, τουλάχιστον, παρουσίαση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved