Το πάρε-δώσε των άστρων, από 10/3 έως 12/3

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 10/3 έως 12/3

Δευτέρα 10/3

Δυσκολίες κι αναποδιές

Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να κάνουν παιχνίδι, η ημέρα δεν προσφέρεται για αγορές και επενδύσεις, ενώ οι πιο άτυχοι μπορεί να λάβουν κάποιο έκτακτο... μπουγιουρντί! Γενικά χρειάζεται προσοχή σε όλες τις οικονομικές συναλλαγές, αφού κάποιες τυπικές λεπτομέρειες μπορεί να μετρήσουν καταλυτικά. Καλό είναι επίσης να είμαστε νομότυποι, ώστε να αποφύγουμε ένα ενδεχόμενο πρόστιμο.
Αντίθετα, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για κάθε είδους περικοπές ή ξεκαθαρίσματα, ενώ οι πιο τυχεροί θα μπορέσουν να ξεφορτωθούν με το αζημίωτο είδη ή εμπόρευμα που δεν χρειάζονται.
Από τους επαγγελματίες, ευνοούνται άμεσα οι διάφοροι τεχνικοί, που καλούνται... επειγόντως να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Τρίτη 11/3

Άλλος χρωστάει κι άλλος πληρώνει

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, αναμένεται να συμβάλλει σε ποικίλες αναποδιές, με την αποκατάσταση μιας βλάβης να διεκδικεί ένα σημαντικό μερίδιο στα... έκτακτα έξοδα. Παράλληλα, η αίσθηση καθήκοντος, που συνήθως συνοδεύει ανάλογες όψεις, είναι πιθανόν να οδηγήσει τους... μισούς εξ ημών στην ανάληψη ευθυνών, χωρίς οικονομικό αντίκρισμα ή στην κάλυψη αναγκών προσώπων, τα οποία στην πραγματικότητα δεν την χρειάζονται και κοιτάνε μόνον την βολή τους.
Στον αντίποδα, οι... άλλοι μισοί μπορεί να καρπωθούν εύκολα και άμεσα ποικίλα κέρδη ή διευκολύνσεις, εκμεταλλευόμενοι την «κρυφή» αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία.
Εδώ φυσικά, μπαίνει ζήτημα για το ποιοι θα είναι οι «τυχεροί» και ποιοι οι «άτυχοι», αυτό όμως είναι κάτι που δεν μπορεί να οριστεί χωρίς την γνώση των αστρολογικών δεδομένων του καθενός.
Εκείνο που μπορούμε να κάνουμε σε κάθε περίπτωση είναι να μειώσουμε τις υπερβολές και προς τις δύο κατευθύνσεις, ώστε να μην καταλήξουμε στο «άλλος χρωστάει κι άλλος πληρώνει».

Τετάρτη 12/3

Εκπλήξεις και ανατροπές

Σήμερα, το κλειδί της επιτυχίας είναι η διαφορετικότητα και η... πρόκληση! Αυτό σημαίνει πως έχουμε πολύ καλύτερες πιθανότητες κυνηγώντας τις εξαιρέσεις και τις εκπλήξεις, παρά στοχεύοντας σε υποτιθέμενα «σίγουρα» που όμως δεν έρχονται ποτέ. Κι ίσως τελικά να είναι πιο εύκολο να... πιάσουμε το τζόκερ, από το να λάβουμε μια αναμενόμενη αμοιβή.
Βλέπετε, μετά το Δία, η Αφροδίτη «φλερτάρει» και με τον Ουρανό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια σειρά «ασύμμετρων» εξελίξεων και οικονομικών εκπλήξεων. Μάλιστα, οι πιο τυχεροί μπορεί να λάβουν ένα έκτακτο δώρο ή μπόνους, που θα τους λύσει τα χέρια. Στον αντίποδα βέβαια, δεν θα λείψουν και κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις, σε σχέση με αναμενόμενα και τακτικά έσοδα, που μπορεί να πέσουν θύμα ενός απρόβλεπτου «δεν πληρώνω». Τίθεται επίσης ένα ζήτημα ορθής διαχείρισης των οικονομικών, αφού δεν αποκλείεται να προκύψουν φαινόμενα του τύπου, «χρωστάει της μιχαλούς αλλά αγοράζει πόρσε»!
Όσον αφορά πάντως στις αγορές, προηγούνται οι πιο «εξεζητημένες», εκείνες δηλαδή που δεν σχετίζονται με είδη πρώτης ανάγκης και στα μάτια των περισσοτέρων φαίνονται σαν πολυτέλεια. Κατ' επέκταση οι επαγγελματίες που εμπορεύονται τέτοια προϊόντα μπορούν να αισιοδοξούν!


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved