Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/3 έως 9/3

Σελήνη στους Διδύμους – Τα πράγματα γύρω αλλάζουν και με αυτά που ποθούσα μοιάζουν

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/3 έως 9/3

Ένα ευδιάθετο διήμερο με λίγα μόνο σκαμπανεβάσματα είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 7/3 στις 4.38 τα ξημερώματα.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο απελευθερώνει αισθήματα και αισθήσεις και η αρμονική όψη της Σελήνης μαζί της στις 6.44 το πρωί, ανοίγει αυτή την ημέρα με χαρούμενη διάθεση, τάση για επικοινωνία και ξέπλυμα απωθημένων.
Ιδανικό διάστημα ως το μεσημέρι για ξεκαθαρίσματα, αποκατάσταση παρεξηγήσεων, συναντήσεις με φίλους με διασκεδαστικές προεκτάσεις, καθώς και διάφορες αγορές.
Στις 3.11 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα μπορεί να μας κάνει να ξεφύγουμε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας με τρόπο αλλοπρόσαλλο, αλλά δημιουργικό και αποδοτικό.
Το βράδυ προβλέπεται ιδιαίτερα επικοινωνιακό και έντεχνα αποκαλυπτικό.

Στις 8/3 στις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, συμβάλλει στο απρόσμενο και στο αναπάντεχο που πολλοί από εμάς μπορεί να βιώσουμε.
Στις 3.26 το μεσημέρι η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον Ήλιο που επηρεάζει από το πρωί, μας ξυπνά με διχασμένα συναισθήματα.
Από τη μία θέλουμε να διεκπεραιώσουμε πολλά, από την άλλη ένας λήθαργος μας κρατά πίσω, καταφέρνοντας τελικά μόνο ένα μέρος των επιδιώξεών μας.
Στις 10.29 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει από το απόγευμα, κλείνει το βράδυ με διάθεση να μετακινηθούμε ακόμα και μέχρι το πάρκο της γειτονιάς και γενικότερα να επιδιώξουμε επικοινωνιακά ερεθίσματα.
Το internet παίρνει φωτιά, το ίδιο και τα τηλέφωνα, αλλά και οι προσωπικές συναντήσεις.

Στις 9/3 στις 9.52 το πρωί η αρμονική όψη με τον Άρη ανοίγει την ημέρα με διάθεση να κάνουμε πολλά, η δραστηριότητα και οι πρωτοβουλίες είναι αυξημένες, το ίδιο και η ενέργεια, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης του Άρη, μπορεί να χρειαστούμε τον διπλάσιο χρόνο για να πετύχουμε όσα θέλουμε, καθώς μικροαναποδιές θα αναστέλλουν τη δράση μας.
Στις 3.34 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο για να μας κάνει να αναρωτηθούμε για άλλη μια φορά για την ισχύ και την αξιοπιστία των αποφάσεών μας.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ζυγοί, Υδροχόοι, Λέοντες και Κριοί, απολαύστε ένα διήμερο όπως το θέλετε και με όποιους θέλετε, δείτε φίλους, επικοινωνήστε, ψυχαγωγηθείτε και εξωτερικεύστε τις προθέσεις σας.

Ιχθύες και Παρθένοι κωλώνετε ως προς την εφαρμογή των επιθυμιών σας, προτιμώντας να κάνετε σκέψεις, κριτικές και σχόλια, χάνοντας την ουσία.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι ασχοληθείτε με θέματα που εκκρεμούν, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία να τα επικοινωνήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved