Αστρολογική επικαιρότητα, 7/3

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 7/3

ΗΠΑ μην τα βάζεις με τη Ρωσία

Η παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω αρέσκεται να καταλύει αυτοκρατορίες και έρχεται (από το 2008 ως και το 2024) να επισφραγίσει μια νέα διεθνή πραγματικότητα. Το τι θα δούμε από εδώ και πέρα μας το δείχνουν οι πλανήτες που όπως και η ιστορία κάνει κύκλους. Όταν ο Πλούτωνας βρισκόταν πάλι στον Αιγόκερω, η Αμερική αποσχίσθηκε από τη Βρετανική Αυτοκρατορία και η τσαρική Ρωσία μπήκε στο παιχνίδι των υπερδυνάμεων κάτω από την καθοδήγηση της Μεγάλης Αικατερίνης. Συγχρόνως, ο Ουρανός στον Κριό ευθύνεται για πολέμους και όξυνση των κοινωνικών εντάσεων με συχνό αποτέλεσμα την άνοδο στην εξουσία ακραίων πολιτικών σχηματισμών. Πολλοί αυτά τα έχετε διαβάσει στο βιβλίο μου «Ανθολογήμα της Witte Lehre Technik» στη σελίδα 64 που εκδόθηκε το 2011. Αύριο θα έχουμε ένα απόσπασμα για το τι γράφαμε ότι θα συμβεί κατά την περίοδο 2012 – 2014 σχετικά με την Αμερική, την ώρα μάλιστα που η Ρωσία προειδοποιεί τις ΗΠΑ με... κραχ.

Ουκρανία η μεγάλη χαμένη στο ενεργειακό παιχνίδι ΗΠΑ – Ρωσίας

Στο ωροσκόπιο της Ουκρανίας (24/8/1991) ο διελαύνων Ποσειδώνας (αορατότητα) που είναι κυβερνήτης του δευτέρου οίκου (οικονομικά) και καταλαμβάνει το ζώδιο των Ιχθύων (φυσικό αέριο, λιμάνια και άγνωστες πηγές εισοδήματος) εμπλέκεται σε αρνητικά μεσοδιαστήματα που μιλούν για ύπουλα παιχνίδια με σκοπό το κέρδος. Χαρακτηριστικά, βρίσκεται πάνω στο μεσοδιάστημα Πλούτωνα/Κρόνου Υποθετικού της Ουκρανίας που αφενός μιλά για έναν μεγάλο «αόρατο» επενδυτή (από Αμερική μεριά;) και αφετέρου για μια αργή αρχικά κυβερνητική κρίση, που σέρνει πίσω τις παλιές αμαρτίες, οδηγώντας στη διάλυση.

Ζήτω η... «αυθόρμητη» ουκρανική εξέγερση

Να πούμε «μπράβο» στον... αόρατο επενδυτή ή «Ζήτω η αυθόρμητη ουκρανική εξέγερση»; Επειδή ο Ποσειδώνας στην αρνητική του μορφή, όπου εμπλέκεται, ξέρει να δημιουργεί σύγχυση, όπως δείχνει η εμπλοκή του διελαύνοντα Ποσειδώνα στο μεσοδιάστημα Πλούτωνα/Κρόνου Υποθετικού η πτώση της ουκρανικής κυβέρνησης και η κρίση στην Ουκρανία δεν έγινε έτσι ξαφνικά, πυροδοτήθηκε τον Νοέμβριο του 2013 όταν η κυβέρνηση Γιανουκόβιτς (προσφιλής στη Ρωσία) αρνήθηκε να προχωρήσει στην επικύρωση σύνδεσης συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου με την Ε.Ε και στη συνέχεια η αντιπολίτευση (με σύμμαχο την Αμερική και «άνθρωπο» της τον τέως υπουργό Αρσένι Γιάτσενιουκ) κατόρθωσε να ανατρέψει τον ρωσόφιλο πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς όπως ακριβώς τα έλεγαν πριν συμβούν η Αμερικανίδα υφυπουργός Εξωτερικών, Βικτόρια Νούλαντ, με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ουκρανία Τζέφρι Πάιατ στο ηχητικό ντοκουμέντο της υποκλαπείσας τηλεφωνικής συνομιλίας τους που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το Φεβρουάριο του 2014. Μόνο που τότε τα περισσότερα ΜΜΕ εστιάστηκαν στο σχόλιο της Β.Νουλάντ «να πάει να γ@@@θει η Ε.Ε» ενώ την ουσία της συνομιλίας τους οι περισσότεροι τη μάθαμε κατόπιν εορτής.

Η Ουκρανία υπό διάλυση

Συγχρόνως, ο διελαύνων Ουρανός βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Άδη/Κρόνου στο ωροσκόπιο της Ουκρανίας και μιλά για θάνατο και καταστροφή μέσω αποφάσεων των μεγάλων δυνάμεων. Στο επόμενο διάστημα, ο διελαύνων Ποσειδώνας θα βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού που ερμηνεύεται ως εξής: Ξαφνική διχοτόμηση (η Ουκρανία) για λόγους που θα είναι προσχηματικοί. Ο,τι δεν ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο το ξέρουμε. Με τα γεγονότα στην Ουκρανία... το βλέπουμε;

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved