Αστρολογική επικαιρότητα, 6/3

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 6/3

Είναι άστατος πολύ και ό, τι θέλει κάνει

Με τον Ήλιο στο μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων ως τις 20 Μαρτίου κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα είναι την επόμενη μέρα ο καιρός... ούτε καν οι μετεωρολόγοι. Δεν είναι τυχαίο που έλεγαν «Μάρτης δίμουρος, Μάρτης πεντάγνωμος» αλλά και «μη σε γελάσει ο Μάρτης και χάσεις την ημέρα», δηλαδή μη νομίστε ότι ο καιρός θα είναι κακός όλη μέρα και δεν κάνετε τις δουλειές σας. Άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες αναμένεται ο καιρός σήμερα για αυτό ακόμα και αν έχετε κατεβάσει κοντομάνικο μπλουζάκι ή πουκαμισάκι οι ομπρέλες και οι γαλότσες θα σας χρειαστούν.

Ηλεκτρονική δημοπρασία για το κτίριο του ΤΑΙΠΕΔ

Η Αφροδίτη από χθες είναι στο ζώδιο του Υδροχόου και ως εκ τούτου οι online αγορές και οι ιντερνετικές συναλλαγές θα είναι στις επάλξεις ως τις 6 Απρίλιου. Για σήμερα έχει προγραμματιστεί η ηλεκτρονική δημοπρασία για το ακίνητο του ΤΑΙΠΕΔ στην οδό Αριστομένους στην Καλαμάτα, το κτίριο Αλειφέρη. Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται σε 1,5 εκατ. ευρώ και παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης σε 5 ετήσιες δόσεις. Ωστόσο υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από τις δημοτικές αρχές που υποστηρίζουν ότι «σκόπιμα οι κυβερνήσεις απαξίωσαν τα δημόσια κτίρια, αφού σκοπός τους ήταν να τα ξεπουλήσουν στους ξένους» και ζητούν την αναβολή της δημοπρασίας.

Δίας ορθόδρομος: ανοίγει ο δρόμος για την απορρόφηση των κοινοτικών πόρων και... τα ρουσφέτια

Ο Δίας από σήμερα γυρνά σε ορθή φορά και λόγω του ότι στο ωροσκόπιο της Ελλάδος είναι συγκυβερνήτης του 5ου (διασκέδαση) και κυβερνήτης του 6ου (εργασία), ζητήματα που σχετίζονται με εξελίξεις σε καλλιτεχνικά δρώμενα και εργασιακά ζητήματα θα «ξεκολλήσουν». Σε αυτά τα πλαίσια, αφενός θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για τις απολύσεις στο δημόσιο από τις 22 Μαρτίου και αφετέρου σε έξαρση θα είναι κάθε λογής ρουσφέτι (Δίας). Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα η κυβέρνηση προωθεί νομοσχέδιο με το οποίο αφήνει ελεύθερες (!) τις προσλήψεις συμβασιούχων στους δήμους για τις εκλογές του Μαΐου, επικαλούμενη εποχικές ανάγκες και απορρόφηση κοινοτικών πόρων.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved