Αστρολογική επικαιρότητα, 5/3

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 5/3

Διεθνής διπλωματικός πυρετός για την Κριμαία

Με τον διελαύνοντα Άρη (πόλεμος) στο Ζυγό (διπλωματικός) σε διπλωματικό αναβρασμό συνεχίζει να βρίσκεται η διεθνής κοινότητα η οποία παρακολουθεί ανήσυχη τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία. Σήμερα η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Άστον μετά τη συνάντηση που είχε στη Μαδρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ για να συζητήσουν σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία, αναμένεται να επισκεφθεί το Κίεβο. Αύριο, Πέμπτη 6 Μαρτίου, πραγματοποιείται έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, προκειμένου οι Ευρωπαίοι ηγέτες να συζητήσουν σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία.

Οι αγελαδοτρόφοι στην Αθήνα

Με τη Σελήνη στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου που συνδέεται με την διατροφή, την αγροτική ζωή, την οικονομική εκμετάλλευση και τις τιμές οι αγελαδοτρόφοι κατεβαίνουν σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την επιχειρούμενη επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος. Αντιπροσωπεία τους, θα επιδιώξει συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιο Τσαυτάρη, και τον αναπληρωτή υπουργό, Μάξιμο Χαρακόπουλο.

Το δεξί χέρι του Κάμερον συνελήφθη για πορνογραφία

Στους παλμούς της Νέας Σελήνης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 1 Μαρτίου, στους Ιχθύες (παραίτηση, διάλυση, φωτογραφίες, ένοχο παρασκήνιο,) στην 10η μοίρα (άτομα με αξίωμα, κυβερνών κόμμα, κύρος) ένα ακόμα γεγονός ήρθε να ζημιώσει το γόητρο και την εικόνα της κυβέρνησης Κάμερον. Στενός σύμβουλος του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και επί σειρά ετών σύμβουλος του Συντηρητικού κόμματος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά τη σύλληψή του για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας όπως ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved