Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/3 έως 4/3

Σελήνη στον Κριό – Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/3 έως 4/3

Ένα άκρως αντιφατικό και γεμάτο ένταση διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Κριό σήμερα 2/3 στις 5.40 το απόγευμα.
Η πολλά υποσχόμενη φάση της που προηγήθηκε, ναι μεν μας συνοδεύει ακόμα, αλλά αλλάζει τους όρους συμμετοχής, δυσκολεύοντας τις διαθέσεις.

Στις 3/3 στις 11.14 το πρωί η Καθαρά Δευτέρα ανοίγει με την δυσαρμονική όψη με τον Δία, ενώ λίγα λεπτά αργότερα στις 11.50, η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό, επιβεβαιώνουν πως η υπερβολή και η ανάγκη να ξεδώσουμε, είναι ασυγκράτητες.
Στις 3.46 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα κλείνει το παζλ της ημέρας, στην οποία οι χαρταετοί που θα πετάξουμε, έχουν να στείλουν στους ουρανούς
πολλά προσωπικά μηνύματα.
Όσοι καταφέρουν να κάνουν το δικό τους και να διαμορφώσουν την ημέρα στα μέτρα τους με επιμονή, πάθος και θέληση, μπορούν να απολαύσουν τις εντάσεις της και να νιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία. Όσοι δεν καταφέρουν να διοχετεύσουν την υπερδιέγερση που εκλύει, θα κουραστούν από τις αναζητήσεις και τις προσπάθειες.

Στις 4/3 στις 1.28 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ερμή που είναι και η μόνη ανάλαφρη του διημέρου και επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, προσφέρει ενδιαφέρουσες συζητήσεις κάτω από φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα.
Στις 4.44 το μεσημέρι η κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον ανάδρομο πλέον Άρη που επηρεάζει από το πρωί, μας επαναφέρει στην καθημερινότητα με γρήγορους ρυθμούς, αλλά η δραστηριότητα ανακόπτεται, η διάθεση πέφτει και ο εκνευρισμός είναι έκδηλος σε ότι και αν κάνουμε.
Το πρωινό και ως το μεσημέρι δεν προσφέρεται για συνδιαλλαγές, επιδιώξεις, διακανονισμούς, συζητήσεις και μετακινήσεις.
Στις 7.32 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει ώρες πριν, δημιουργεί αίσθηση αποξένωσης, παρόλο που τα συναισθήματα παλεύουν να εκφραστούν.
Στις 9.13 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, στρέφοντάς μας σε πιο ρεαλιστικές και προσγειωμένες επιδιώξεις.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι δεν είστε σε κατάσταση να δείτε καθαρά, ούτε να αξιολογήσετε σωστά. Ο εκνευρισμός σας είναι τόσος που θα ήταν καλύτερα να εκτονωθείτε μόνο σε χειρωνακτικές και σωματικές δραστηριότητες.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι δεν αντέχετε τις πιέσεις και τους εξαναγκασμούς των ημερών, για αυτό μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις, αλλά ούτε και να αφήσετε τους άλλους να σας καπελώσουν.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, χειρίζεστε καλύτερα από όλους τις καταστάσεις και απολαμβάνετε την διέγερση κάνοντας και θεαματικές κινήσεις.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved