Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/2 έως 28/2

Σελήνη στον Υδροχόο - Πολύς λόγος για το τίποτα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/2 έως 28/2

Ένα ιδιαίτερα δραστήριο επικοινωνιακά διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 26/2 στις 4.56 το απόγευμα.
Η ακατάσχετη όρεξή μας να ανακινήσουμε πάσης φύσεως θέματα, χρειάζεται προσοχή ώστε να μην αφήσει κόμπο στο στομάχι.

Στις 27/2 στις 9.55 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ουρανό, κυβερνήτη του ζωδίου στο οποίο περιδιαβαίνει, ξεσηκώνει τον ενθουσιασμό και τη διάθεση να κάνουμε πολλά πράγματα σε ακατάστατες ώρες και ακατάλληλες στιγμές, αρκεί να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας.
Το αποτέλεσμα είναι ως το αργά το μεσημέρι να αισθανόμαστε σκόρπιοι μην έχοντας καταφέρει να πραγματοποιήσουμε τίποτα ουσιαστικό.
Στις 10.01 το βράδυ η κορύφωση της συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή που επηρεάζει ουσιαστικά όλη την ημέρα, είναι αυτή που εμποδίζει την επίτευξη των επιδιώξεων.
Πολλά λόγια, ανάγκη να ανασύρουμε παλιές υποθέσεις, συζητήσεις επί συζητήσεων, αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, καθυστερήσεις, αναβολές και πιθανότατα συμβάντα με οτιδήποτε σχετίζεται με μηχανικά και ηλεκτρολογικά θέματα, είναι όλα όσα μπορεί να αντιμετωπίσουμε αυτή την ημέρα.
Το μόνο που μπορεί να αποδώσει αυτή την ημέρα, είναι οι συνδιαλλαγές μας για κάτι που ήδη προϋπήρχε και τώρα μπορούμε να το διευθετήσουμε είτε κατά κάποιον τρόπο, είτε ολοκληρωτικά.

Στις 28/2 στις 6.10 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με βαριά διάθεση, αλλά όσο προχωρά η ώρα αισθανόμαστε όλο και περισσότερο ενεργητικοί και δραστήριοι.
Στις 12.55 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει ώρες πριν, υπερνικά κάθε εμπόδιο, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και κάνοντας ότι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να βάλουμε τα πράγματα σε μια ροή, ειδικά αυτά που αφορούν τις προσωπικές μας σχέσεις. Ωστόσο θα πρέπει να έχουμε υπ' όψιν μας πως τίποτα δεν θα γίνεται χωρίς εμπόδια και αναπάντεχες παρεμβολές.
Στις 4.53 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες για να μας χαρίσει ένα εξαιρετικό διήμερο κάτω από τη Νέα της φάση, που θα πρέπει με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτούμε.

Υδροχόοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Ταύροι, τίποτα δεν σας ικανοποιεί και πουθενά δεν βρίσκετε ηρεμία. Μιλάτε συνεχώς και ανακινείτε θέματα, αλλά το αποτέλεσμα είναι μάλλον απογοητευτικό.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες αντιπαρέρχεστε των καταστάσεων που εμποδίζουν τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό σας και προσπαθείτε συνεχώς για το καλύτερο. Το πιο καλό, είναι ότι πολλοί καταφέρνετε να ανταμειφθείτε γι αυτό.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι προσπαθείτε να σκεφτείτε λογικά, βάζετε κάτω τα δρώμενα, αλλά κάτι δεν σας βγαίνει. Ωστόσο από ένστικτο και μόνο, αποφεύγετε τα χειρότερα και η υπομονή σας δεν πάει στράφι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved