Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/2 έως 22/2

Σελήνη στον Σκορπιό – Η αρμονία ξεκινάει από μέσα μας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20/2 έως 22/2

Διήμερο εσωτερικής τακτοποίησης, χαλάρωσης, περίσκεψης και αυτογνωσίας είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 20/2 στις 5.33 το πρωί.
Στις 8.23 η αρμονική όψη με τον Ήλιο ανοίγει την ημέρα με χαρούμενη διάθεση η οποία όμως δύσκολα αποσπάται από τη συγκέντρωση.
Εστιασμένοι, πράοι, χωρίς εντάσεις και υπερβολές, αισθανόμαστε καλύτερα την κάθε μας δραστηριότητα που έχει την τάση να είναι περισσότερο εσωτερική.
Στις 2.43 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα συνεχίζει να μας κρατά ήρεμους και χαλαρούς, ενώ η διαίσθηση και η έμπνευση είναι πολύ ισχυρές.
Ως το βράδυ η μέρα προσφέρεται για καλλιτεχνικές ασχολίες, επισκέψεις σε αίθουσες τέχνης, διαλογισμό, καθαρισμό του χώρου μας, βαθιά ενδοσκόπηση και πράξεις φιλανθρωπίας και κατανόησης των άλλων.

Στις 21/2 στις 1.26 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δίνει μεγαλύτερο έναυσμα στο να ξεφύγουμε για λίγο από τους συνηθισμένους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, απολαμβάνοντας ένα χαλαρό βράδυ που έχει και βαθιές συναισθηματικές προεκτάσεις.
Αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο με την αρμονική όψη με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 5.23 το πρωί, αλλά η επιρροή του αρχίζει ώρες πριν.
Οι κινήσεις μας έχουν μια πιο πνευματική προσέγγιση, βλέποντας μια άλλη όψη της καθημερινότητας.
Στις 7.59 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον ανάδρομο Ερμή και σχεδόν παράλληλα στις 8.04 η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζουν από το μεσημέρι, δημιουργούν αντιφατικά συναισθήματα και προβληματισμούς.
Η ανάγκη μας να διαχωρίσουμε τις επιθυμίες μας προσκρούει σε συζητήσεις που μας προκαλούν ένα μικρό σοκ σε ότι αφορά τα ενδιαφέροντά μας.

Στις 22/2 πλέον, και 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Κρόνο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας κάνει να αισθανόμαστε όλα εκείνα που μας εμποδίζουν να έχουμε επαφή με τις ανώτερες επιθυμίες μας.
Η συνειδητοποίηση αυτή μας ωριμάζει, παρόλη τη μελαγχολία που τη συνοδεύει.
Στις 12.12 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη φιλοσοφώντας όσα νιώσαμε και προσπαθώντας να τα εξωτερικεύσουμε.

Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι διεγείρεστε από κάθε τι μυστηριακό, γίνεστε ονειροπόλοι, βαθιά συναισθηματικοί και αφιερώνετε χρόνο στην πνευματική σας ζωή.

Λέοντες και Υδροχόοι αναγκάζεστε να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας, ενώ καλείστε να κάνετε μια εσωτερική αποτοξίνωση, κρατώντας εκείνα που σας πάνε ένα βήμα παραπέρα. Όσα περισσεύουν σας είναι σίγουρα άχρηστα.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες αντιλαμβάνεστε πως η παρατεταμένη εξωστρέφεια σας στερεί την εσωτερική σας επαφή, την οποία σπεύδετε να προσεγγίσετε έστω και μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved