Το πάρε-δώσε των άστρων, από 13/2 έως 16/2

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 13/2 έως 16/2

Πέμπτη 13/2

Διαπραγματεύσεις
Ύστερα από μια περίοδο διλημμάτων, περιορισμών και αναγκαίων εξόδων, η ενεργή Δήμητρα στο Σκορπιό πριμοδοτεί οικονομικές συμφωνίες ή συνεργασίες που μπορεί να λύσουν πολλά προβλήματα. Παράλληλα βέβαια, ενδέχεται να υπάρξουν και οικονομικές εξελίξεις ύστερα από μια δικαστική απόφαση. Ακόμη, σε κάποιες περιπτώσεις θα δημοσιοποιηθούν κάποια οικονομικά δεδομένα, χωρίς αυτό να είναι επιθυμητό. Όσον αφορά τα γενικά έσοδα για τους επαγγελματίες και έξοδα για τους καταναλωτές είναι πιθανόν να σχετίζονται με την φροντίδα της εξωτερικής εμφάνισης και την βελτίωση της κοινωνικής μας εικόνας.
Όλες οι παραπάνω επιρροές ισχύουν και αύριο, με την προσθήκη βέβαια νέων που προκύπτουν από την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου αλλά και από το τρίγωνο Ήλιου-Άρη.

Παρασκευή 14/2

Μια η άλλη
Η βραδινή Πανσέληνος δρομολογεί διαδοχικές και αντίθετες μεταξύ τους καταστάσεις, κάτι που μπορεί να αναφέρεται και σε οικονομικά θέματα. Οπότε, ας μην βιαστούμε να χαρούμε ή να στενοχωρηθούμε από κέρδη ή απώλειες, αφού το πιθανότερο είναι τελικά να έρθουμε «μια η άλλη». Όσον αφορά τον ενεργό Άρη, δεν αποκλείεται να συνεισφέρει σε... ομηρικούς καυγάδες και έντονες διεκδικήσεις μεταξύ συντρόφων, φίλων ή συνεργατών αλλά εκείνο που πρέπει να προσέξουμε περισσότερο είναι οι άνομες επιβουλές κατά των κεκτημένων μας. Εδώ που φτάσαμε, με την ανέχεια να γίνεται ολοένα και πιο πιεστική και κάτω από τις συγκεκριμένες αστρολογικές συνθήκες κάποιοι συνάνθρωποι μας δεν θα διστάσουν να προβούν σε ληστρικές ενέργειες.
Στον αντίποδα η ενέργεια του Άρη μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη ενός σχετικά δύσκολου οικονομικού στόχου, μέσω ενός ρίσκου. Εδώ το μόνο που πρέπει να θυμούνται οι τυχεροί «κυνηγοί» είναι να... κρατηθούν και να μην ξοδέψουν μονομιάς το πλεονέκτημα τους.

Σάββατο 15 και Κυριακή 16/2

Δραστικές πρωτοβουλίες
Ο Άρης, με τα καλά του και τα στραβά του, παραμένει το μόνο «αφεντικό» στις εξελίξεις συμβάλλοντας σε δραστικές πρωτοβουλίες που μπορεί να αλλάξουν το οικονομικό τοπίο μέσα σε μια στιγμή.
Ο πλανήτης βέβαια είναι της ... άποψης ότι το χρήμα πρέπει να κινείται, πρακτικά δηλαδή είναι ένας ορκισμένος εχθρός της αποταμίευσης, γι' αυτό οι πιο παρορμητικοί χαρακτήρες, μόλις «δουν φως» μπορεί να ξανοιχτούν περισσότερο από όσο επιτρέπει η τσέπη τους.
Όσον αφορά στις αγορές καλό είναι να αποφύγουμε τα εύθραυστα ή πολύ ευαίσθητα αντικείμενα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved