Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/2 έως 15/2

Σελήνη στον Λέοντα – Όλη η αγάπη κάτω από ένα φεγγάρι

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/2 έως 15/2

Άλλο ένα διήμερο που θα ξεσηκώσει διαθέσεις, θα καθορίσει σχέσεις και θα διαμορφώσει συμπεριφορές είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 12/2 στις 9.16 το βράδυ.

Στις 13/2 η μέρα ανοίγει με επιβλητική διάθεση και τάση να θέλουμε να κάνουμε πολλά, εντυπωσιάζοντας εαυτούς και αλλήλους.
Στις 5.19 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το μεσημέρι απογειώνει τον ενθουσιασμό αλλά και τη δημιουργική και ερωτική μας διάθεση.
Η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε σε μια συνεχή έξαψη και επιδίωξη.

Στις 14/2 ημέρα των ερωτευμένων η μέρα ξεκινά με δοτική και αισιόδοξη διάθεση, αλλά στις 7.42 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, μπορεί να φέρει απογοήτευση ως προς τις επιθυμίες μας, ή απλά να μας κάνει πιο ρεαλιστές.
Αυτό που σίγουρα πλανάται στον ορίζοντα είναι η ασυγκράτητη ενέργεια, που προσπαθούμε να διοχετεύσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Στις 15/2 πλέον στις 1.52 μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την Πανσέληνο του μήνα, η οποία μας κάνει να αισθανόμαστε σαν σε προετοιμασία τελικού για την κατάκτηση ενός πολύ σημαντικού επάθλου.
Το βράδυ αυτό θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για κάποιους και για κάποιους άλλους ιδιαίτερα αποκαλυπτικό. Το σίγουρο είναι πως οι πρωτοβουλίες που θα πάρουμε θα είναι καίριες εφόσον λίγα λεπτά αργότερα στις 2.02 μετά τα μεσάνυχτα κορυφώνεται η αρμονική όψη με τον Άρη.
Έμφαση δίνεται στις προσωπικές μας σχέσεις, ενώ ο έρωτας πρωταγωνιστεί μαζί με εκπλήξεις, προτάσεις, δώρα, αποκαλύψεις και εξομολογήσεις.
Στις 5.13 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον ανάδρομο Ερμή που επηρεάζει ώρες πριν, δημιουργεί κενά στην επικοινωνία μας αλλά και στα πιθανά ερωτηματικά μας.
Επιπλέον πολλοί είναι αυτοί που θα βιώσουν παρελθοντικές καταστάσεις ή θα έρθουν σε επαφή με παλιούς γνώριμους.
Στις 9.26 το πρωί η Σελήνη περνάει στην Παρθένο για να αναλύσουμε με λεπτομέρειες τα καθέκαστα.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, ζείτε τις στιγμές με ένταση και ενθουσιασμό, προκαλείτε, προσπαθείτε, προσεγγίζετε ανθρώπους και καταστάσεις και απολαμβάνετε ένα αποκαλυπτικό διήμερο.

Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι μια κλαίτε μια γελάτε μια είστε αποφασισμένοι μια σας κόβονται τα φτερά, αλλά τουλάχιστον αποφύγετε το ρόλο του drama queen για δικό σας καλό.

Αιγόκεροι, Παρθένοι, Καρκίνοι και Ιχθύες έχετε πολλή διάθεση να αφεθείτε σε καταστάσεις που θα ταράξουν τα δεδομένα σας και θα το κάνετε ο κόσμος να χαλάσει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved