Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/2 έως 12/2

Σελήνη στον Καρκίνο – Επιδιώκω, προσπαθώ, ζηλεύω και εκνευρίζομαι

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/2 έως 12/2

Ποικιλία διαθέσεων, αντιδράσεων και συμπεριφορών επιφυλάσσει αυτό το διήμερο, με τη Σελήνη να περνάει στον Καρκίνο σήμερα 10/2 στις 8.34 το πρωί.

Η εβδομάδα ξεκινά με την κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Ερμή στις 1.00 το μεσημέρι που ανακινεί από το πρωί θέματα σχετικά με το παρελθόν, ενώ παρά την ανάδρομη κίνησή του ευνοούνται επανεξετάσεις και κινήσεις που δεν ξεκινούν στο παρόν, αλλά προέρχονται από παλιά.

Στις 5.45 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το μεσημέρι, κλείνει το βράδυ μας με γλυκιά διάθεση, τρυφερές οικογενειακές στιγμές, ρομαντικές ενασχολήσεις και επιδιώξεις και τάση να διαισθανόμαστε παρά να αντιλαμβανόμαστε.

Στις 11/2 στις 4.26 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό δεν μπορεί να δημιουργήσει υπερένταση και νευρικότητα, παρά μόνο αν είμαστε ξύπνιοι τα ξημερώματα.

Στις 7.28 η σύνοδος με τον Δία είναι ευνοϊκή όψη για κάθε διαπραγμάτευση, ζήτηση εξυπηρέτησης ή χάρης, διευκόλυνση, αναβολή, υποστήριξη.

Θα χρειαστεί όμως να είμαστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί καθώς στις 10.05 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει ως αργά το μεσημέρι, δημιουργεί καταναγκαστικές συμπεριφορές και κουραστικούς συναισθηματισμούς.

Στις 4.19 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη βάζει στόχαστρο τις σχέσεις και τα συναισθήματά μας από αργά το μεσημέρι έως και το βράδυ.

Ανασφάλειες και φόβοι ζητούν απαντήσεις, γινόμενοι φορτικοί και επιδιώκοντας να πιέσουμε καταστάσεις και αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τις ώρες αυτές θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με κάτι εκτονωτικό όπως η διακόσμηση και η τακτοποίηση του σπιτιού και να μην ανακινήσουμε θέματα. Προσοχή στην υπερκατανάλωση φαγητού και γλυκών.

Στις 12/2 στις 7.09 το πρωί η αρμονική όψη με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με τάση να αναλάβουμε ευθύνες και να εκπληρώσουμε τα καθήκοντά μας, σκεφτόμενοι πιο ρεαλιστικά.

Στις 12.50 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Άρη που επηρεάζει ώρες πριν, δεν μας αφήνει να αγιάσουμε, εφόσον σε κάθε μας πρωτοβουλία και δραστηριότητα υπάρχει ένταση και οξυθυμία. Προσοχή στους διαπληκτισμούς και στους καβγάδες που είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν ως το απόγευμα.

Στις 9.16 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Λέοντα για μια γενική ανανέωση.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, η διαίσθηση και το ένστικτό σας λειτουργούν πολύ, αλλά δεν είναι αλάθητα. Σκεφτείτε λίγο και με τη λογική.

Καρκίνοι, Ζυγοί, Κριοί και Αιγόκεροι, μετά από το διήμερο σκωτσέζικο ντους αναπαυθείτε, απαριθμώντας στον εαυτό σας τι από όλα όσα έγιναν έχει αξία και ουσία.

Λέοντες, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Τοξότες πρέπει να καταλάβετε πως οι επιδιώξεις σας δεν είναι απαραίτητα και επιδιώξεις των άλλων, γι αυτό μην πιέζετε με τον τρόπο σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved