Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 8 έως 11 Φεβρουαρίου

Όλα εδώ πληρώνονται!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 8 έως 11 Φεβρουαρίου

Διανύουμε τις πρώτες ημέρες του ανάδρομου Ερμή και όλα εξελίσσονται όπως... πρέπει! Επικοινωνιακές αρρυθμίες, ταλαιπωρία στις μετακινήσεις, τεχνικά προβλήματα, συνεννοήσεις σε στυλ χαλασμένο τηλέφωνο αλλά και διορθώσεις, επανεξετάσεις, εναλλακτικές λύσεις που έμεναν για καιρό αναξιοποίητες και τώρα ήρθε η ώρα τους να δικαιωθούν.
Ο ανάδρομος Ερμής είναι ο ορισμός του plan B, αφού το Α δεν βγαίνει κι εμείς βέβαια, αν δεν έχουμε ένα τέτοιο, θα πρέπει να το εφεύρουμε.
Ένα ακόμη αγαπημένο του χόμπι είναι οι επαναφορά στο προσκήνιο προσώπων ή καταστάσεων του παρελθόντος, έτσι ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν αφήσαμε κάτι πολύτιμο στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Μάλιστα, αυτήν την φορά ο μικρός Ερμής συνοδεύεται από την κυρά Δήμητρα, που τον βοηθά να γίνει πολύ πιο αποτελεσματικός στα σούρτα-φέρτα του. Ο ένας από τους Ιχθύες κι η άλλη από τον Σκορπιό τραγουδούν τα κάλαντα της κοινωνικής ζωής, με το τρίγωνο τους αυτήν την φορά να είναι βουτηγμένο στο συναίσθημα. Μαζί με τις χειραψίες λοιπόν έρχονται κι οι αγκαλιές, οι συγκινήσεις κι η νοσταλγία μιας άλλης εποχής, αποτυπωμένης σε κιτρινισμένες φωτογραφίες.
Και δεν αποκλείεται βέβαια μέσα σε όλα αυτά να επανασυσταθούν επωφελείς συνεργασίες, που έμειναν μισές πριν από πολλά-πολλά χρόνια. Τότε που δύο συμμαθητές «εμπορεύονταν» με επιτυχία κάρτες ποδοσφαιριστών, προσπαθώντας να κλείσουν το άλμπουμ τους και να κερδίσουν μια δερμάτινη (ουάου) μπάλα ποδοσφαίρου: Ένας Δομάζος για έναν Παπαιωάννου, ένας Κούδας για έναν Σιδέρη...
Η πάλι από την άλλη πλευρά μπορεί να αναζωπυρωθούν πάθη ή να μαθευτούν αμαρτίες και δεινά που κρύφτηκαν στην αγκαλιά του χρόνου. Ο Γιώργος φίλησε κρυφά την Ελένη στην Δ΄ Δημοτικού... Ωωωωω!
Ουδέν κρυπτόν υπό την Δήμητρα (Σκορπιός speaking...)

Αλλά εκεί που ο Ερμής κι η Δημητρούλα επανασυνδέουν κρίκους του παρελθόντος, να 'σου κι ένας αυστηρός τύπος, με ύφος επιθεωρητή. Βγαίνει από ένα αυτοκίνητο με τα διακριτικά «Astro Police» κι αρχίζει την εξακρίβωση στοιχείων και τον ενδελεχή έλεγχο:
-Όποιοι ακούσουν το όνομα τους να σηκώσουν το χέρι τους!
Λεοντόπουλος Φαέθων, Σκορπίδου Περσεφόνη, Ταυράκη Αφροδίτη, Υδροχοΐδης Γανυμήδης...
Μαζί παίρνει η μπάλα και κάποιους περίεργους που μαζεύτηκαν για να χαζέψουν.
-Για ελάτε εδώ εσύ ο μαλλιάς κι η άλλη με το ταγάρι... Εδώ δεν παίζουμε, τέρμα τα αστεία... Τα πόδια ανοιχτά και τα χέρια στον τοίχο! προστάζει κοφτά και ύστερα παίρνει τη ζυγαριά κι αρχίζει να μετράει.

Στο ένα ζύγι βαραίνουν άγχη, ενοχές, ανασφάλειες, αισθήματα απόρριψης, τιμωρίες.
Στο άλλο υπευθυνότητες, καθήκοντα, χρήσιμοι περιορισμοί, συνειδητοποιήσεις και δικαιώσεις.

Ναι, κυρίες και κύριοι, καλά το καταλάβατε, έφθασε μια ακόμη ώρα Κρόνου, με τα δακτυλίδια-βραχιόλια του!
Την Τρίτη έχουμε ένα τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου και με μια ψύχραιμη ματιά πρόκειται για μια ακόμη «ώρα της κρίσης». Τα πεπραγμένα και οι ικανότητες μας (οι πραγματικές, όχι αυτές για τις οποίες βαυκαλιζόμαστε) δοκιμάζονται στην πράξη και ο καθείς εισπράττει το ανάλογο τίμημα.

Πέρα όμως από την αξιολόγηση και τις εξετάσεις, ο μπάρμπα Κρόνος μας ζητά ένα βασικό πράγμα: Μαζί με τις ευθύνες που θα σηκώσουμε στις πλάτες μας, να έχουμε και την διοίκηση. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουμε να βγάλουμε όλη την βρώμικη δουλειά και να τα ακούσουμε κι από πάνω...

Καλή επιτυχία σε όλους μας!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved