Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/2 έως 10/2

Σελήνη στους Διδύμους – Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/2 έως 10/2

Ένα αντιφατικό διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί με την επικοινωνία ναυαγισμένη, καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 7/2 στις 8.45 το βράδυ.
Το βράδυ αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο επικοινωνιακά, εφόσον στις 8/2 στις 3.04 μετά τα μεσάνυχτα, η δυσαρμονική όψη με τον ανάδρομο Ερμή που επηρεάζει ώρες πριν, μπλοκάρει τη σκέψη, τις συζητήσεις και τις κινήσεις μας.
Το διάστημα αυτό δεν προσφέρεται για συναντήσεις που απαιτούν ξεκαθαρίσματα, για συζητήσεις που απαιτούν αποφάσεις, αλλά ούτε και για προγραμματισμούς που χρειάζονται σίγουρο φιξάρισμα.
Στις 5.29 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα, αισθανόμενοι μια παραζάλη στις δραστηριότητές μας.
Ως το μεσημέρι τα ευτράπελα είναι πιθανά, η συγκέντρωση είναι δύσκολη, ενώ σημαντικά ραντεβού τείνουν να χάνονται σε μια μετέωρη κατάσταση.
Στις 3.56 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ουρανό μας ξυπνά από το λήθαργο και ως το βράδυ προσπαθούμε να έρθουμε σε εγρήγορση, χωρίς όμως ουσιαστικά αποτελέσματα.

Στις 9/2 στις 1.42 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Ήλιο που επηρεάζει από το πρωί, μας γεμίζει ευδιαθεσία και τάση να επικοινωνήσουμε δοκιμάζοντας πρωτοποριακούς τρόπους και διαφορετικές τακτικές.
Η μέρα κυλά με εξωστρεφή διάθεση ως τις 11.08 το βράδυ που η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Άρη μας ενεργοποιεί στο έπακρον.
Ωστόσο θα πρέπει να έχουμε στο νου μας πως η τάση μας να κάνουμε πολλά και να κλείσουμε διάφορες εκκρεμότητες, μπορεί να εμποδιστεί από ασυνεννοησία, παρερμηνεύσεις και παρεξηγήσεις.
Στις 10/2 στις 8.34 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο προκαλώντας σύγχυση και συναισθηματικό αποπροσανατολισμό.
Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες, Ζυγοί, Κριοί και Τοξότες, είστε πρόθυμοι να κάνετε πολλά, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας, δεν εξαρτώνται όλα από εσάς.
Ιχθύες και Παρθένοι, μην ξανοίγεστε σε καταστάσεις που είναι αμφίβολες και μην παρασύρεστε από τις επιθυμίες σας.
Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι είστε φαινομενικά απαθείς, αλλά μέσα σας τρώγεστε για διάφορα. Δεν είναι κατάλληλο διάστημα για να λύσετε διαφορές, ούτε να οργανώσετε σημαντικά θέματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved