Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/2 έως 7/2

Σελήνη στον Ταύρο – Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5/2 έως 7/2

Αν υπάρχει κάτι ή κάποιος που διέφυγε από τη μανία της εριστικότητάς μας το διήμερο που πέρασε, μπορούμε να επαναπροσδιοριστούμε με τη Σελήνη να μπαίνει στον Ταύρο, σήμερα 5/2 στις 11.48 το μεσημέρι.
Ωστόσο το διήμερο αυτό φιλοξενεί την προετοιμασία αλλά και την ανάδρομη κίνηση του Ερμή.
Στις 5.38 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ερμή σε στάση, που επηρεάζει ώρες πριν, μας δίνει μια πολύτιμη ευκαιρία να σκεφτούμε καλά τις επιδιώξεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας και να τις πράξουμε άμεσα, αλλιώς θα πρέπει να τις διατηρήσουμε στον πάγο έως το τέλος του μήνα τουλάχιστον.
Στις 7.50 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει και αυτή ώρες πριν, κλείνει την ημέρα και το βράδυ με νοσταλγική διάθεση και τάση να οραματιστούμε τι είναι αυτό που προσεχώς θέλουμε να εκπληρωθεί. Η ανάγκη αυτή γίνεται για πολλούς επιτακτική και ντύνεται με ιδιαίτερη ευαισθησία και συγκατάβαση.

Στις 6/2 στις 9.35 το πρωί η αρμονική όψη με τον Δία και λίγο αργότερα στις 11.00 το πρωί η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα ανοίγουν την ημέρα με πρακτική διάθεση, ενώ η μέρα προσφέρεται για οικονομικές συναλλαγές και διεκπεραιώσεις.
Η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που ακολουθεί στις 2.14 το μεσημέρι, επεκτείνει τη διάθεση και προς συναισθηματικές διεκδικήσεις, επίλυση ανάλογων θεμάτων, προσέγγιση αγαπημένων ανθρώπων και προσπάθεια κατανόησης.
Ως το απόγευμα το διάστημα προσφέρεται για διασκεδαστικές εξορμήσεις, ψώνια, βόλτες, συναντήσεις και ερωτικά συναπαντήματα.
Στις 9.21 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο που επηρεάζει από το απόγευμα, μας κάνει όλο και πιο δύσκαμπτους με αποτέλεσμα το βράδυ αυτό με μετράμε αντιμαχόμενες διαθέσεις.

Στις 7/2 στις 6.48 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με πίεση, επιφυλακτικότητα, ψυχρή συμπεριφορά και ίσως και κακοδιαθεσία.
Η μέρα ως το απόγευμα δεν προσφέρεται για πάσης φύσεως ανοίγματα και απόπειρες.
Στις 8.45 το βράδυ η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και η επικοινωνία γίνεται ανάστατη και αλληγορική.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Παρθένοι και Ιχθύες οργανώστε τις υποχρεώσεις σας και διευθετήστε τα ανοιχτά θέματά σας.

Σκορπιοί και Ταύροι, τελειώστε με τις εκκρεμότητες πριν το απόγευμα της 6ης/2ου.

Υδροχόοι και Λέοντες, πελαγώνετε με θέματα που τρέχουν, αισθανόμενοι ξαφνικό άγχος και ανησυχία.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, δυστυχώς δεν φτάνει μόνο η αισιοδοξία και η καλή πρόθεση, γεγονός που μάλλον θα εξαναγκαστείτε να κατανοήσετε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved