Αστρολογική επικαιρότητα, 4/2

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 4/2

Αστρολογικές Επιβεβαιώσεις

1. Συμφώνησαν Ζώης – Πολύδωρας για τον ΠΑΤ.ΣΥ

Καλέ μου αναγνώστη, ο Φλεβάρης ήρθε να μας επιβεβαιώσει, αφού κάποια πράγματα εξελίσσονται σαν το γάργαρο νερό μέσα σε ρυάκι. Θα ξεκινήσουμε από τα Σεληνιακά Φαινόμενα του Φεβρουαρίου που γράφαμε ότι η Νέα Σελήνη στις 30/1 προεικονίζει «προβλήματα με συμμαχίες που τείνουν να δημιουργηθούν και να αλλάξουν οικονομικές και πολιτικές ισορροπίες». Ο Β. Πολύδωρας και Χ. Ζωής αποφάσισαν να συνεργαστούν και να κάνουν κοινή κάθοδο σε ευρωεκλογές και περιφερειακές εκλογές. Όπως δήλωσαν για τη δημιουργία του Πατριωτικού Συνασπισμού έχουν μείνει μόνο οι λεπτομέρειες. Με την εν λόγω σύμπραξη δεξιών δυνάμεων οι ισορροπίες στην πολιτική σκηνή διαφοροποιούνται, αφού η βασική τροφοδοσία ψηφοφόρων θα γίνει από τη Νέα Δημοκρατία.

2. Βρέθηκε κινητή γιάφκα στο Παλαιό Φάληρο

Στους Χρησμούς του Φεβρουαρίου για την Ελλάδα, γράφουμε ότι αυτόν τον μήνα όπως υποδεικνύει ο υποθετικός πλανήτης Βουλκάνους ίσως αποκαλυφθούν γιάφκες και οπλοστάσια όπως και έγινε. Το απόγευμα του Σαββάτου, εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός μέσα σε κλεμμένο Ι.Χ στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Πιο συγκεκριμένα σε ασημί Opel Astra που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας βρέθηκαν 4 βλήματα RPG με ισάριθμους προωθητικούς μηχανισμούς, ένας εκτοξευτήρας, 4 αμυντικές χειροβομβίδες τύπου F1 με ισάριθμους πυροδοτικούς μηχανισμούς, 3 καλάσνικοφ με 7 γεμιστήρες, σφαίρες και δυο κοντάκια, καθώς και γάντια και κουκούλες.

3. Αλλαγή ονόματος για τη Χρυσή Αυγή

«Ως Σκορπιός η Χρυσή Αυγή είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Το πολύ – πολύ με τον διελαύνοντα Πλούτωνα σε εξάγωνο με τον Ήλιο της να αλλάξει όνομα.»
γράφαμε την 1η Οκτωβρίου το 2013 όταν είχαν ξεσπάσει τα γεγονότα με την Χρυσή Αυγή και το ποιο θα ήταν το μέλλον της κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει. Πράγματι, όπως ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασσιδιάρης σε συλλαλητήριο για την 18η επέτειο μνήμης για τα Ίμια η Χρυσή Αυγή αλλάζει όνομα και γίνεται Εθνική Αυγή. «Οι πατριώτες θα έχουν τι να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές σε περίπτωση που προχωρήσουν στο πραξικόπημα της απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής καθώς Έλληνες πατριώτες ίδρυσαν την Εθνικής Αυγή» είπε ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved