Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από από 1 έως 3/2

Σελήνη στους Ιχθύες – Η ώρα που το πάθημα μπορεί να γίνει μάθημα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από από 1 έως 3/2

Αυτή η ώθηση που αισθανθήκαμε το προηγούμενο διήμερο που για πολλούς ήταν ακατανίκητη, συνεχίζει την πορεία της ακάθεκτη, αλλάζοντας απλά νοοτροπία, καθώς η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 1/2 στις 5.45 το πρωί.
Στις 6.38 η σύνοδος με τον Ερμή ανοίγει την ημέρα με την αναζήτηση πνευματικής ηρεμίας και χαλάρωσης. Πάσης φύσεως συζητήσεις που αποκαθιστούν την γαλήνη, δίνουν λύσεις και εναρμονίζουν τη σκέψη μας, είναι πιθανές και πολύτιμες.
Δεν ευνοούνται σημαντικές συζητήσεις που σχετίζονται με την ύλη ή οτιδήποτε άλλο πέρα της ρομαντικής προσέγγισης των πραγμάτων.
Στις 12.29 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει και αυτή από το πρωί, μας κάνει να αναζητάμε ανθρώπους που θα μας προσφέρουν ξεκούραση και στήριξη.
Ωστόσο όλη τη μέρα επικρατούν τάσεις φυγής από την καθημερινότητα που μας πιέζει, επιζητώντας να ταξιδέψουμε το νου.
Ιδανική μέρα για έναρξη διαλογισμού, Yoga και οποιασδήποτε εναλλακτικής ασχολίας, καθαρισμό του χώρου μας και αναπνευστικές ασκήσεις.

Στις 2/2 στις 1.16 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Δία, μας σπρώχνει από το προηγούμενο βράδυ σε πιο εσωτερικές διαδικασίες και αυτογνωστικές προσεγγίσεις.
Ξεφεύγουμε εντελώς από τις γήινες απολαύσεις και περνάμε σε πιο αποκρυφιστικές στιγμές.
Στις 3.39 η αρμονική όψη με τον Κρόνο συνεχίζει να χορηγεί αυτή τη μυστηριακή τάση, ενώ το βράδυ αυτό θα είχε ευεργετικά αποτελέσματα, αν καθαρίζαμε τις συναισθηματικές μας τοξίνες.
Στις 6.35 το απόγευμα η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το μεσημέρι, θα πρέπει να κλείσει και αυτή την ημέρα με γερές δόσεις αγάπης, ανθρωπιάς, κατανόησης και συμπόνιας. Κάθε σκληρή σκέψη εξαφανίζεται, λαμβάνοντας πολύτιμη εσωτερική ενέργεια, την οποία θα χρειαστούμε αναμφισβήτητα, καθώς στις 3/2 στις 6.55 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Κριό για να δοκιμάσει για άλλη μια φορά τις αντοχές μας.

Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί έχετε την ευκαιρία να βιώσετε ένα εξαιρετικό διήμερο, στο οποίο μπορείτε να αποδιώξετε κάθε αρνητική σκέψη και να βοηθήσετε ουσιαστικά αγαπημένα πρόσωπα και συνανθρώπους.

Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι καλείστε και εσείς να εμβαθύνετε, απολαμβάνοντας την ηδονή της εσωτερικής ισορροπίας, χωρίς υλικές ανασφάλειες, υπέρμετρες φιλοδοξίες και επικρίσεις.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι και Λέοντες θα πρέπει να προσπαθήσετε να αφεθείτε στο ρεύμα που υπάρχει γύρω σας και να το αφουγκραστείτε, τιθασεύοντας το εγώ σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved