Το πάρε-δώσε των άστρων, από 30/1 έως 2/2

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 30/1 έως 2/2

Πέμπτη 30/1

Πονηριές και απάτες

Με τον Ποσειδώνα να ορίζει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις, η ημέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές ενέργειες, παρά μόνον αν θέλουμε να «φτιάξουμε κλίμα», αξιοποιώντας τον εμψυχωτικό χαρακτήρα του ή σκοπεύουμε να... κρύψουμε κάτι! Παράλληλα θα πρέπει να έχουμε τον νου μας στους απανταχού «επιτήδειους», που πάντα έχουν ένα τρόπο να μας ξεγελούν και στην παρούσα φάση, ελέω... Ερμή μπορούν να εκμεταλλευτούν άριστα το επικοινωνιακό πλεονέκτημα τους.
Το τρίγωνο του Ερμή με τη Δήμητρα έχει βέβαια και πολλά πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα σε σχέση με την διαφήμιση προϊόντων και τις συγγραφικές ή δημοσιογραφικές δουλειές, παράλληλα όμως μπορεί να βοηθήσει και τους «πονηρούς» να προωθήσουν τα σχέδια τους.
Στο πλάνο υπάρχουν τόσο οι «καραμπινάτες» απάτες, όσο και οι δικές μας... τραγικές αβλεψίες. Κι εδώ ως μέτρο προστασίας δεν αρκεί μόνον η λογική μας. Το πολυτιμότερο όπλο είναι η διαίσθηση μας που μπορεί να μας προστατέψει από τις κακοτοπιές, ακόμη κι αν... δεν το μάθουμε ποτέ! Καλό είναι πάντως σε κάθε περίπτωση να μην «τσιμπάμε» σε υποσχέσεις και υποτιθέμενες προοπτικές, που ακόμη κι αν δεν κρύβουν κάποιο δόλο είναι εξαιρετικά απίθανο να εκπληρωθούν. Κι αν... επιμείνουμε σώνει και καλά να χάσουμε χρήματα, χίλιες φορές να τα χαρίσουμε σε κάποιον/α που έχει (;) ανάγκη, παρά να μας τα φάνε οι χίμαιρες...
Στον αντίποδα, η ημέρα προσφέρεται για καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αφού μπορεί να αποδώσουν σημαντικά κέρδη, ενώ ανάλογα ευνοημένοι μπορεί να είναι οι επαγγελματίες που εμπορεύονται κοσμήματα, είδη διακόσμησης, καπνό και ποτά. Όσο για τους πιο τυχερούς, θα λάβουν μια απρόσμενη δωρεά.

Παρασκευή 31/1

Ενημέρωση, δικτύωση, διαφήμιση

Αυτό είναι για σήμερα το τρίπτυχο της επιτυχίας και ουσιαστικά οι πιο κερδισμένοι θα είναι όσες ή όσοι αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο το πλεονέκτημα των καλών δημοσίων σχέσεων ή της έγκαιρης ενημέρωσης. Άμεσα ευνοημένοι είναι και οι επαγγελματίες που σχετίζονται με τα γραπτά, τη δημοσιογραφία, την οργάνωση ποικίλων εκδηλώσεων αλλά και τις συσκευές επικοινωνίας, αφού η σχετική ζήτηση αναμένεται να είναι αυξημένη. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με την Δήμητρα αναμένεται να συμβάλλει σε συνεργασίες, εμπορικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων, εδώ όμως είναι σκόπιμο να θυμόμαστε ότι ο Ποσειδώνας είναι ακόμη ενεργός και δεν θέλει πολύ να μας ρίξει... νοκ άουτ με φρούδες ελπίδες ή υποσχέσεις.

Σάββατο 1 και Κυριακή 2/2

Επανεκκίνηση

Η μεγάλη είδηση είναι βέβαια η «στάση» της Αφροδίτης, η οποία σταδιακά επανέρχεται σε ορθή φορά. Αυτό σημαίνει πως κάποιες ελλείψεις αγαθών ή οικονομικές αρρυθμίες θα αρχίσουν να αποκαθίστανται και τα πράγματα θα πάρουν την φυσιολογική ροή τους. Μέχρι όμως να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία (πρακτικά στα μέσα της εβδομάδος), καλό είναι να μην προβούμε σε σημαντικές κινήσεις, αφού οι συνθήκες δεν είναι ακόμη ώριμες. Οι πιο άτυχοι μάλιστα, κατά τη διάρκεια του διημέρου θα συνειδητοποιήσουν ότι η ανησυχία τους για μια μεγάλη «αναποδιά» δεν ήταν τελικά άνευ νοήματος.
Ανάλογα... κακά μαντάτα φέρνει η Αφροδίτη και για όσες ή όσους μέσα στον Ιανουάριο είδαν τα έσοδα τους να αυξάνονται, πιθανότατα ύστερα από την ενεργοποίηση παλαιών πηγών. Το διάλειμμα πλέον τελείωσε και θα πρέπει να πορευτούν με βάση πιο συντηρητικά δεδομένα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved