Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/1 έως 28/1

Σελήνη στον Τοξότη – Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 26/1 έως 28/1


Το διήμερο που ακολουθεί επιβεβαιώνει όλους τους αισιόδοξους από φύση ανθρώπους, πως η ζωή είναι ωραία αν απαλλαγούμε από μικρόψυχες και μίζερες σκέψεις και επιδιώξεις, καθώς η Σελήνη περνάει στον Τοξότη 26/1 στις 5.13 το πρωί.
Η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα στις 12.04 το μεσημέρι ανοίγει την ημέρα με μια τάση να θέλουμε να κάνουμε πολλά, αλλά να καταφέρνουμε λίγα, ωστόσο αυτό διόλου δεν επηρεάζει τη διάθεση.
Στις 16.22 η αρμονική όψη με τον Υδροχοικό Ήλιο, αποτελεί εγγύηση επηρεάζοντας και ώρες πριν, πως η ευδιαθεσία, η ελπίδα, η αισιοδοξία και η τόλμη έχουν καθίσει δίπλα μας, απολαμβάνοντας παρέα τις απλές στιγμές της καθημερινότητας.
Η ενέργεια βρίσκεται στα ύψη, καθώς και η τάση να κάνουμε διαρκώς πράγματα, γεγονός που εντείνεται όσο περνά η ώρα με την αρμονική όψη με τον Ουρανό στις 8.57 το βράδυ.
Το βράδυ αυτό ας βγούμε έξω, ας διασκεδάσουμε με την ψυχή μας, ας συναντήσουμε φίλους, ας δούμε μια παράσταση και ας κάνουμε κάτι διαφορετικό που θα μας συναρπάσει.

Στις 27/1 στις 5.53 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Άρη είναι η μοναδική όψη της ημέρας, κάνοντάς μας πιο διαχυτικούς, ψάχνοντας για έντονες στιγμές με το ταίρι μας, ή αν είμαστε μόνοι, έχουμε ανάγκη το φλερτ και την επιβεβαίωση.
Επιπλέον η μέρα προσφέρεται και δραστηριότητες, κίνηση, άθληση και συναισθηματικές διεκδικήσεις.

Στις 28/1 ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει ώρες πριν, δίνει στη σκέψη φτερά, οι συζητήσεις γίνονται όμορφα και εποικοδομητικά, οι αποφάσεις έχουν αίσια έκβαση και η προφορική και λεκτική εκτόνωση γίνονται παροιμιώδεις.

Στις 7.05 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, δυστυχώς με όχι τόσο καλές προθέσεις, όσο στην προηγούμενη θέση της.

Τοξότες, Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Λέοντες, μαζευτείτε και επιδιώξτε να ξεσηκώσετε εαυτούς και αλλήλους. Ζήστε έντονα αυτό το διήμερο.

Ιχθύες και Παρθένοι μην αναρωτιέστε τι και πώς. Ακολουθήστε τις προτροπές των άλλων και μην γκρινιάξετε χωρίς λόγο. Κάποιες στιγμές είναι απαλλαγμένες από ονειροπολήσεις και κριτικές.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, με σταθερά και αποφασιστικά βήματα μπορείτε να καταφέρετε πολλά αυτό το διήμερο. Ανοιχτείτε χωρίς φόβους και πάθη.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved