Το πάρε-δώσε των άστρων, από 23/1 έως 26/1

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 23/1 έως 26/1

Πέμπτη 23/1
Να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί
Τόσο ο Άρης, όσο και ο Ουρανός είναι υπέρ του ρίσκου, πολύ περισσότερο όταν όλες οι πιθανότητες είναι... εναντίον μας! Και με δεδομένη την ενεργοποίηση των δύο πλανητών, αξίζει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες ή να ασκηθούμε στο «επιχειρείν», με σκοπό να πετύχουμε αυτό που για κάποιους μοιάζει αδιανόητο. Με συμμάχους την τόλμη και τον αιφνιδιασμό μπορούμε να πετύχουμε πολλά μέσα σε μια στιγμή, αρκεί τα αντανακλαστικά μας να είναι στην... θέση τους! Αυτό αναφέρεται τόσο σε ευκαιρίες ή εμπνεύσεις, όσο και σε οικονομικές διεκδικήσεις.
Στον αντίποδα οι πιο άτυχοι αλλά κι εκείνοι που νομίζουν ότι «έχουν δέσει τον γάιδαρο τους» ενδέχεται να βιώσουν ως παθόντες μια δυσάρεστη έκπληξη ή να έχουν κάποιες απώλειες εξ αιτίας των σε βάρος τους διεκδικήσεων.
Όσον αφορά τις αγορές καλό είναι να αποφύγουμε τα εύθραυστα ή ευαίσθητα είδη.

Παρασκευή 24/1
Κατακτήσεις και βελτιώσεις
Το κλίμα παραμένει «ζωηρό» και ανταγωνιστικό, επισπεύδοντας κάποιες εξελίξεις ή δρομολογώντας επιλογές που έμεναν για καιρό στο συρτάρι. Περισσότερο ωφελημένοι θα είναι σίγουρα όσες και όσοι λειτουργούν καλύτερα υπό πίεση, αφού μπορούν να «γυρίσουν» ακόμη και τις πιο δυσοίωνες προοπτικές.
Εδώ μάλιστα οφείλω να θυμίσω ότι στην παρούσα φάση δεν ευνοούνται οι συνεργασίες, που μάλλον ζημιά θα κάνουν, παρά θα βοηθήσουν. Οπότε ας εκμεταλλευτούμε την περίσταση για να δράσουμε κατά μόνας, παρακάμπτοντας δεσμεύσεις και αγκυλώσεις.

Σάββατο 25 και Κυριακή 26/1
Ανάγκα και θεοί πείθονται
Κατά τη διάρκεια του διημέρου δεν ευνοούνται τα οικονομικά ανοίγματα, αντίθετα θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί ή επιφυλακτικοί στις κινήσεις μας. Τα καλά νέα είναι ότι η... Δευτέρα συγκεντρώνει πολλές θετικές προδιαγραφές, οπότε αξίζει να περιμένουμε!
Κατ' αρχήν, ο ενεργός Κρόνος, θέτει ως βασική προτεραιότητα την καταγραφή και την λιτότητα, καθιστώντας παράλληλα άγονες ή προβληματικές τις αγορές-επενδύσεις μας. Μάλιστα, το «κρυφό» τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή, μπορεί επίσης να δρομολογήσει τεχνικές βλάβες, αναγκαστικά έξοδα ή οικονομικές ατυχίες-ποινές.
Την ίδια στιγμή η «κρυφή» σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί μεν να ευνοήσει τους πιο τυχερούς μέσω μιας αποζημίωσης ή κληρονομιάς αλλά για τους περισσότερους εξ ημών το πιθανότερο είναι να υποδηλώνει... κακά ξεμπερδέματα με την Εφορία, δυσάρεστα τετελεσμένα ή «συναλλαγές» με άτομα του περιθωρίου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας ενεργοποιεί μεθοδεύσεις και μετακινήσεις μεγάλων κεφαλαίων, ευνοώντας όμως κατά κύριο λόγο τις «στημένες» καταστάσεις και κάθε είδους διαπλοκή.
Τέλος σε περίπτωση που «δουλέψει» άμεσα η αντίθεση Άρη-Έριδας, αναμένονται εργασιακές ή μισθολογικές αναταράξεις, κάτι που σίγουρα θα θίξει όσες κι όσους έχουν μια σχετική οικονομική ασφάλεια. Προβλήματα τεχνικής φύσεως μπορεί να αντιμετωπίσουν και οι επαγγελματίες που χρησιμοποιούν είτε ηλεκτρονικό εξοπλισμό, είτε «βαριά» μηχανήματα, ενώ δεν αποκλείεται να τους τύχει και κάποιος... εξαγριωμένος πελάτης! Από την άλλη πλευρά, η ίδια όψη μπορεί να συνδράμει στην ανεύρεση μιας εργασίας, η οποία θα χαρακτηρίζεται από τα βασικά χαρακτηριστικά του Άρη (κοπιαστική, ίσως και επικίνδυνη αλλά σε συνάρτηση με τον χρόνο απασχόλησης, εξαιρετικά προσοδοφόρα).

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved