Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/1 έως 23/1

Σελήνη στον Ζυγό – Η ώρα ζυγώνει, αρχίζει το ματς

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/1 έως 23/1

Αν το διήμερο που ακολουθεί αισθανθείτε πως θέλετε να εκτονωθείτε σαν σε σάκο του μποξ με αιτία συντρόφους, συνεργάτες και κοινωνικό περίγυρο, είναι γιατί η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 21/1 στις 2.44 το μεσημέρι.
Από τη συντροφική και δίκαιη αυτή θέση, η Σελήνη μας τορπιλίζει με ένταση και τάσεις αποδέσμευσης και φυγής.
Στις 5.41 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ήλιο που έχει περάσει στον Υδροχόο, καταφέρνει να μας κάνει να αισθανθούμε την ανάγκη να αποτινάξουμε κάθε τι που μας καταπιέζει, μας στριμώχνει και μας παιδεύει.
Ως και το βράδυ, αισθανόμαστε ενεργητικοί, αισιόδοξοι και απελευθερωμένοι.

Στις 22/1 στις 8.22 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό δίνει το πρώτο έναυσμα για την εσωτερική ένταση που ψάχνει να εξωτερικευτεί.
Ανοίγουμε την ημέρα με επαναστατική διάθεση απέναντι στις συντροφικές και πολύ στενές μας σχέσεις. Χρειαζόμαστε μια τόνωση και μια πρωτότυπη έκφραση.
Στις 1.53 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα ενισχύει ακόμα περισσότερο τα πάθη, τις ανησυχίες και τους φόβους μας, ενώ στις 4.19 η δυσαρμονική όψη με τον Δία, μας οδηγεί σε υπερβολές και ξεσπάσματα.
Ακόμα και αν κάποιοι φανούν εγκρατείς και δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα, η υπερένταση θα στέκει ακούνητη δίπλα σε ότι κάνουμε.
Στις 8.05 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με την ανάδρομη Αφροδίτη δίνει τη χαριστική βολή, εφόσον λειτουργούμε κυκλοθυμικά, ανατρέχουμε σε ιστορίες του παρελθόντος και το χειρότερο δεν βρίσκουμε κάτι ανακουφιστικό.
Τα αισθήματα πληγώνονται και γενικά το βράδυ αυτό, είναι από τα δύσκολα από ψυχολογική άποψη.

Στις 23/1 στις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ερμή που επηρεάζει αργά από το προηγούμενο βράδυ, τείνει να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και να μας βάλει σε συζητήσεις που κρέμονται από τη θηλιά της λογικής.
Στις 5.50 τα ξημερώματα η σύνοδος με τον Άρη ανοίγει και αυτή την ημέρα με τόσο ανικανοποίητη διάθεση, που είναι απόλυτη ανάγκη να δράσουμε, με οτιδήποτε μας κάνει να αισθανθούμε καλά και ευχάριστα.
Η μέρα κυλά με αντιθέσεις και τρόπους ανίχνευσης συναισθηματικής περισσότερο κάλυψης.
Στις 11.45 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό οριοθετώντας μας με ρεαλιστικές προτροπές.

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ψάξτε τρόπους να διοχετεύσετε την ενέργεια και τα νεύρα σας προσπαθήστε να μην ξεσπάσετε αδιακρίτως αυτό το διήμερο. Ακόμα και αν έχετε δίκιο, θα το χάσετε με υπερβολές.

Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι και Τοξότες αισθάνεστε πως πνίγεστε και επιζητάτε ψυχαγωγία, διασκέδαση και χαρά. Βγείτε από το σπίτι και κάντε κάτι διαφορετικό που θα σας ευχαριστήσει.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, δεν είναι καλό να κρατάτε μέσα σας απωθημένα. Μη συσσωρεύετε παράπονα, απλά προσπαθήστε να βρείτε μια χρυσή τομή έκφρασης.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved