Το πάρε-δώσε των άστρων, από 20/1 έως 22/1

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 20/1 έως 22/1

Δευτέρα 20/1
Στο κυνήγι του κέρδους

Το κρυφό τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη ενδέχεται να συμβάλλει σε οικονομικές διαφωνίες ή έντονες διεκδικήσεις. Όμως, με τον Άρη «οδηγό» μπορούμε να επιδιώξουμε ένα άμεσο κέρδος ή να «κτυπήσουμε» μια σημαντική ευκαιρία, από εκεί και ύστερα όμως καλό είναι να θυμόμαστε ότι ο πλανήτης της δράσης έχει κάποια προβλήματα ως προς την διατήρηση των κεκτημένων. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να προσέξουμε μήπως τελικά εξ αιτίας της επιμονής μας τα όποια κέρδη... εξαφανιστούν σε χρόνο dt!
Καλό είναι επίσης να αποφύγουμε τις αγορές εύθραυστων αντικειμένων αλλά και οποιουδήποτε είδους είναι ευπαθές στα καψίματα, τα τρυπήματα ή τα σκισίματα
Αντίθετα μπορούμε να αγοράσουμε εργαλεία ή αθλητικά είδη.

Τρίτη 21/1
Ο καθένας μόνος του

Το κλίμα παραμένει «Άρειο» και ευνοεί δυναμικές προσωπικές πρωτοβουλίες οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικά οφέλη, έστω κι αν υπάρξουν ισχυρές «κόντρες». Ο καθένας μόνος του λοιπόν κι ο... Θεός για όλους, όπως έλεγε και ο τίτλος μιας παλιάς ταινίας! Κι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού την ίδια στιγμή οι όποιες απόπειρες συνεργασίας σε οικονομική βάση είναι μάλλον καταδικασμένες εξ αιτίας της επίσης κρυφής συνόδου Κρόνου-Δήμητρας, που δεσπόζει στους ουρανούς όλη αυτήν την περίοδο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο δραστικός Άρης, πέρα από τις οικονομικές «μάχες» μπορεί να «δώσει» και κάποιες ζημιές που θα χρειαστούν αποκατάσταση.

Τετάρτη 22/1
Κέρδη από το... παρελθόν

Μετά τον Άρη, την σκυτάλη αναλαμβάνει ο αστρικός Χείρων, που συναντιέται με τον τροπικό Ερμή στον Υδροχόο. Κι αυτό, μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος αλλά και να ενεργοποιήσει «θαμμένες» προοπτικές. Παράλληλα οι πιο τυχεροί μπορεί ψάχνοντας να ανακαλύψουν έγγραφα ή αντικείμενα αξίας. Όσον αφορά τις αγοραπωλησίες πριμοδοτούνται εκείνες που σχετίζονται με το σπίτι ή τις αντίκες, ενώ οι απανταχού κυνηγοί της τύχης είναι καλό να γνωρίζουν ότι σε αυτήν την φάση η... Ιστορία επαναλαμβάνεται!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved