Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/1 έως 21/1

Σελήνη στην Παρθένο – Ευθυγραμμίζοντας τη χαλαρή μας διάθεση

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/1 έως 21/1



Ένα τακτοποιημένο διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στην τυπική Παρθένο, σήμερα 19/1 στις 3.24 μετά τα μεσάνυχτα.

Η Κυριακή μας ανοίγει με την αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 10.54 το πρωί, όψη που επηρεάζει ουσιαστικά όλη την ημέρα.
Ευκαιρία να κάνουμε δουλειές στο σπίτι, να αερίσουμε το χώρο μας, να τον γεμίσουμε μυρωδιές από αιθέρια έλαια, διαμορφώνοντας μια καθαρή αλλά και μυστηριακή ατμόσφαιρα.
Η διάθεσή μας είναι ονειροπόλα, αλλά δεν θα ξεφύγει από τα πλαίσια της οργάνωσης και της τάξης. Μέρα ιδιωτικών στιγμών περισσότερο και πρακτικής ευελιξίας.

Στις 20/1 στις 3.09 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα επηρεάζει από αργά το προηγούμενο βράδυ, κάνοντάς μας ιδιαίτερα σχολαστικούς.
Στις 6.26 το πρωί η αρμονική όψη με τον Δία ανοίγει την μέρα και την εβδομάδα με διάθεση να τακτοποιήσουμε οτιδήποτε ως τώρα αναβάλαμε, χωρίς να το βλέπουμε σαν αγγαρεία.
Στις 11.40 η αρμονική όψη με την ανάδρομη Αφροδίτη, στερεί το συναίσθημα, αυξάνοντας τη λογική, αντιμετωπίζοντας την ημέρα ως το αργά το απόγευμα, σαν κατευθυνόμενοι ταλιμπάν που εκτελούν άψογα, διαταγές εξουσίας.
Στις 10.56 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Κρόνο που επηρεάζει από το απόγευμα, μας κάνει να βλέπουμε τις καταστάσεις ρεαλιστικά, χωρίς δεύτερες σκέψεις, ενώ οι αποφάσεις μας βασίζονται στην κοινή λογική.

Στις 21/1 στις 2.44 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό, να ευαισθητοποιήσει ότι ψύχρανε, στην προηγούμενη θέση της.

Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι απολαύστε ένα διήμερο διεκπεραιώσεων των πιο σημαντικών εκκρεμοτήτων σας, σε κάθε επίπεδο.

Δίδυμοι και Τοξότες θέλετε να αποδράσετε από την καθημερινότητα, αισθανόμενοι καθόλου έτοιμοι για να αντιμετωπίσετε κάποια φλέγοντα θέματα.

Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι και Λέοντες ξέρετε πώς να κάνετε οτιδήποτε αλλά αρνείστε να το κάνετε εξαναγκαστικά. Απαλλαχθείτε από πείσματα και οργανωθείτε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved