H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/1 έως 16/1

Σελήνη στον Καρκίνο – Η υποδοχή μιας συναισθηματικά λαίμαργης Πανσελήνου

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14/1 έως 16/1

Φτάσαμε στην πρώτη φάση που η Σελήνη γίνεται ολόγιομη γι αυτόν τον χρόνο, καθώς περνάει στο οικείο περιβάλλον της, αυτό του Καρκίνου, σήμερα 14/1 στις 2.25 μετά τα μεσάνυχτα.

Το διήμερο που ακολουθεί αναμένεται έντονο συναισθηματικά, με αρκετές εκρήξεις, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και συνεχείς επιθυμίες.

Στις 9.42 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα αυξάνει τη διαίσθηση, κάνοντάς μας να λειτουργούμε με ένα αλάνθαστο ένστικτο, που μας ακολουθεί ως νωρίς το απόγευμα.

Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα γεγονότα δεν έχει λογική αλλά αίσθηση, που συχνά αγγίζει τα όρια της παραίσθησης.

Στις 8.26 το βράδυ η δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό εγείρει αλύτρωτα συναισθήματα και επιθυμίες που ψάχνουν τρόπους να ικανοποιηθούν. Το βράδυ αναμένεται έντονο και ανήσυχο.

Στις 15/1 στις 2.06 μετά τα μεσάνυχτα, η δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας παθιάζει ακόμα περισσότερο, οδηγώντας μας σε σπασμωδικές κινήσεις και συμπεριφορές.

Στις 7.06 το πρωί η συνάντηση με τον Δία θα μπορούσε να δώσει μια εξαιρετική διέξοδο αν έχουμε ξεκαθαρίσει τα θέματα που μας απασχολούν, αλλά και να διογκώσει το αδιέξοδο, αν δεν έχουμε καταφέρει να ισορροπήσουμε. Ως το μεσημέρι ας προσέχουμε την τάση για υπερβολή σε οποιαδήποτε ενέργειά μας.

Στις 2.01 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Άρη, θέτει θέματα αμφισβήτησης, δημιουργεί συναισθηματικές κόντρες, ενώ διευκολύνει τις εντάσεις και τσιτώνει τα νεύρα.

Στις 4.15 η δυσαρμονική όψη με την ανάδρομη Αφροδίτη συνεχίζει το συναισθηματικό στρίμωγμα, δίνοντας σε πολλούς χειριστικές εντολές.

Στις 16/1 στις 6.52 το πρωί η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την Πανσέληνο του μήνα, η οποία δημιουργεί την ανάγκη να εξασφαλιστούμε συναισθηματικά και υλικά.

Στις 3.01 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Λέοντα, χωρίς να μας απαλλάσσει από τις προηγούμενες διαθέσεις μας.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί, καλούνται για άλλη μια φορά να βάλουν νερό στο κρασί τους, να συγκρατηθούν, να αναζητήσουν τα δίκια τους και να εκφράσουν τα θέλω τους, κάτω από μια ώριμη και χωρίς παρόρμηση συμπεριφορά.

Σκορπιοί, Ταύροι, Παρθένοι και Ιχθύες ωφελούνται από το διήμερο αυτό, σε ότι αφορά διαβεβαιώσεις, ξεκαθαρίσματα και νέες προοπτικές, σε θέματα που τους απασχολούν.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες θα πρέπει να θυμάστε πως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, που σημαίνει να μην υπερεκτιμάτε τις ικανότητές σας, γιατί μπορεί να απογοητευτείτε..

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved