Το πάρε-δώσε των άστρων, από 9/1 έως 12/1

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 9/1 έως 12/1

Πέμπτη 9/1
Αμοιβαία συμφέροντα
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με την Έριδα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε η καθημερινότητα και οι σχέσεις μας να κινηθούν στα πλαίσια μιας αμοιβαίας εξυπηρέτησης ή μιας ανταλλαγής υπηρεσιών. Ειδικότερα πάντως, οι συνθήκες ευνοούν οτιδήποτε σχετίζεται με μισθολογικά ζητήματα αλλά και την φροντίδα του σώματος, είτε αισθητικής είτε θεραπευτικής φύσεως. Κατ' αρχήν λοιπόν, έχουν πλεονέκτημα όλοι οι επαγγελματίες που σχετίζονται με την παροχή ανάλογων υπηρεσιών, αφού οι καταναλωτές θα είναι πιο ανοικτοί σε προσφορές και αγορές καλλυντικών προϊόντων. Μερικά ακόμη είδη που μπορεί να... έχουν την τιμητική τους είναι τα στρατιωτικά αξεσουάρ, ο ιατρικός εξοπλισμός, τα ηλεκτρονικά είδη δώρων και οτιδήποτε αφορά τα ζώα, των ιδίων συμπεριλαμβανομένων. Όσον αφορά τα εργασιακά θέματα, οι πιο τυχεροί θα καρπωθούν ένα σημαντικό πριμ ή φιλοδώρημα, ενώ κάποιοι άνεργοι μπορεί να βρουν μια έστω και προσωρινή απασχόληση.

Παρασκευή 10/1
Εμπόδια και καθυστερήσεις
Το κλίμα των αμοιβαίων εξυπηρετήσεων παραμένει, παράλληλα όμως μπορεί να προκύψουν δυσκολίες ή ατυχίες, αφού το «κρυφό» τετράγωνο του Ερμή με τον αστρικό Κρόνο είναι από τις όψεις που... δεν φημίζονται για την καλοτυχία τους!
Χρειάζεται λοιπόν προσοχή στις οικονομικές επιλογές (μια επένδυση θα ήταν λάθος) αλλά και τις κάθε είδους αγορές που μπορεί να αποδειχθούν κατώτερες των προσδοκιών σας. Κάποια έκτακτα έξοδα ή αναποδιές μπορεί να προκύψουν εξ αιτίας τεχνικών δυσλειτουργιών ή μιας σημαντικής βλάβης σε συσκευές, των ΑΤΜ συμπεριλαμβανομένων. Φροντίστε ακόμη να παίρνετε απόδειξη για τις όποιες συναλλαγές σας και γενικότερα να είστε νομότυποι, αφού... ο διάολος έχει πολλά ποδάρια! Οι πιο άτυχοι πάντως, κινδυνεύουν από ένα πρόστιμο ή μια αναγκαστική εκροή χρημάτων.

Σάββατο 11 και Κυριακή 12/1
Το τερπνόν μετά του ωφελίμου
Ο Κρόνος εξακολουθεί μεν να «παρενοχλεί» την οικονομική καθημερινότητα μας αλλά από την στιγμή που η ανάδρομη Αφροδίτη έχει... κέφια (κάνει σύνοδο με τον Ήλιο) πολλά είναι εκείνα που μπορεί να εξελιχθούν με τον επιθυμητό τρόπο, ιδιαίτερα από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά. Βέβαια το «χαλαρό» κλίμα είναι λογικό να ευνοήσει περισσότερο κάποιους που θα... τα βρουν έτοιμα, την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι θα αναλώνονται σε ίσως σπάταλες κινήσεις εντυπωσιασμού ή σε στυλ «μια ζωή την έχουμε, αν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε...» Σε κάθε περίπτωση πάντως ευνοούνται οι αγορές, ιδιαίτερα αν πρόκειται για προϊόντα σε «ρετρό» γραμμή ή απλά για είδη που κάποτε θελήσαμε αλλά οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να αποκτήσουμε. Μια ανάλογα θετική ρεβανς μπορεί να υπάρξει και σε σχέση με «δανεικά κι αγύριστα», που όμως τελικά... γυρίζουν!
Εκτός όμως από την... ζωηρή Αφροδίτη, έχουμε κι ένα τετράγωνο του Ήλιου με την Έριδα, μια όψη που δίνει συνέχεια στο κλίμα των αμοιβαίων εξυπηρετήσεων και προωθεί επιλογές ή εφαρμογές που «εδρεύουν» στο ζώδιο της Παρθένου (τεχνολογία, γραμματειακή υποστήριξη, ιατρικά θέματα, αναζήτηση εργασίας κλπ). Ακόμη, οι ουρανοί μας ζητούν να οργανωθούμε περισσότερο, καταρτίζοντας προγράμματα ή λίστες κι από τη στιγμή που στην παρούσα φάση οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, καλό είναι να μην αδιαφορήσουμε γι' αυτές.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved