Το πάρε-δώσε των άστρων, από 6/1 έως 8/1

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 6/1 έως 8/1

Δευτέρα 6/1
Θετικό κλίμα
Κρίμα που σήμερα είναι... αργία, αφού έτσι μειώνονται οι πιθανότητες για να κάνετε την έναρξη μιας σημαντικής δραστηριότητας! Πολλοί βέβαια θα καλοπεράσετε, υιοθετώντας την πολιτική του «έξω ντέρτια και καημοί» και ξοδεύοντας φυσικά το κάτι τι σας... Από την άλλη πλευρά, οι τυχεροί της υπόθεσης θα διαπιστώσουν για μια ακόμη φορά ότι τα αγαθά... δεν κτώνται με κόπους και θυσίες! Και σίγουρα ανάλογα ευτυχείς αναμένεται να είναι οι τυχεροί καταστηματάρχες, που θα δουν τα προϊόντα τους να εξαφανίζονται από τα ράφια εν ριπή οφθαλμού.

Τρίτη 7/1
Το ένα χέρι νίβει τ' άλλο...
Και τα δύο το πρόσωπο, λέει η παροιμία και πράγματι, σήμερα αυτά που μπορείτε να επιτύχετε από κοινού, ενώνοντας τις δυνάμεις σας, είναι πολλαπλασιαστικά περισσότερα από εκείνα που θα κατορθώνατε κατά μόνας. Επιπλέον οι συνθήκες ευνοούν την διαφήμιση και προώθηση προϊόντων, καθιστώντας τις καλές δημόσιες σχέσεις έναν καταλυτικό παράγοντα άμεσου ή βραχυπρόθεσμου κέρδους. Όσον αφορά τις αγορές προηγούνται αυτές που αναφέρονται στην εμφάνιση σας αλλά και οποιαδήποτε σχετίζεται με είδη γραφείου και τεχνικό εξοπλισμό.

Τετάρτη 8/1
Η σωστή επικοινωνία φέρνει κέρδη
Η πανταχού παρούσα Δήμητρα εξακολουθεί να κρατά τα κλειδιά των εξελίξεων, ανάγοντας την επικοινωνία και τις καλές δημόσιες σχέσεις σε υπ' αριθμόν 1 παράγοντα μιας οικονομικής ή επαγγελματικής επιτυχίας. Μην διστάσετε λοιπόν, να ξοδέψετε κάτι παραπάνω σχετικά με τέτοιου είδους δραστηριότητες, αφού τα οφέλη σας θα είναι σημαντικά. Εννοείται πως παράλληλα ευνοούνται και οι επαγγελματίες που κινούνται στον χώρο της διαφήμισης, των media και της οργάνωσης ποικίλων εκδηλώσεων.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved