Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 4 έως 7 Ιανουαρίου

Ο Δίας... κατόπιν εορτής!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 4 έως 7 Ιανουαρίου

Καλώς τονε κι ας άργησε! Ύστερα από έναν κοσμικό καταιγισμό τετραγώνων, αντιθέσεων και συνόδων με πρωταγωνιστές τους... συνήθεις «κακούς» του ζωδιακού, εδέησε να κάνει την εμφάνιση του και ο «Χοντρός», που όλες τις προηγούμενες ημέρες έκανε πως δεν έβλεπε και δεν άκουγε. Αμ στα δύσκολα θέλαμε την χρυσή κουτάλα σου μπάρμπα Δία, όχι τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι...
Τέλος πάντων, αγάπα τους πλανήτες με τα ελαττώματα τους... λέει μια παροιμία και παρότι ο αχαρακτήριστος μας άφησε χρονιάρες μέρες στα κρύα του λουτρού παρέα με τους βαρβάρους, λέω να του δώσουμε μια ακόμη ευκαιρία, μήπως και σώσει την παρτίδα. Για να σοβαρευτεί βέβαια ούτε λόγος... Πρώτα βγαίνει η ψυχή του πλανήτη κι ύστερα το χούι του.

Σαν να μην έγινε τίποτα λοιπόν, έρχεται κατόπιν εορτής για να κλέψει τις εντυπώσεις με ταξίματα και γλέντια πάνω στα... ερείπια που άφησαν οι προηγούμενοι. Εύκολη δουλειά δηλαδή, σαν αυτές που συνηθίζει. Οι δύο αντιθέσεις που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ήλιο, είναι μια λαμπρή ευκαιρία για να κάνει τον καμπόσο ρίχνοντας τα προικιά του, ως ώριμα φρούτα, στην αγκαλιά των «ημετέρων», που σε αυτήν την φάση δεν είναι παρά οι μπαρουτοκαπνισμένοι παρορμητικοί (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), όσοι τουλάχιστον... κατάφεραν να επιβιώσουν από την βαρβαρική επιδρομή της Πρωτοχρονιάς. Κοσμική δικαιοσύνη μήπως; Μπα, τυχαίο!
Μαζί τους όπως πάντα το σύνολο των Τοξοτών (λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή;) αλλά και μια ειδική κατηγορία εκπροσώπων των άλλων τριών μεταβλητών (Διδύμων, Παρθένων και Ιχθύων), δηλαδή όσων έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 21η μοίρα του ζωδίου τους. Από δίπλα και οι υπό γωνία ευνοημένοι Σκορπιοί ή Ταύροι της -πάνω, κάτω- 15ης μοίρας.

Χάρες, χαρές και ευκαιρίες, παχυλά φιλοδωρήματα και μίζες περιμένουν τους τυχερούς που για μια ακόμη φορά θα πιστοποιήσουν πως τα αγαθά... δεν κτώνται με κόπους και οι «καλές τύχες» είναι ανεξάρτητες -έως αντιστρόφως ανάλογες- από τα προσόντα.

Όσο για τους υπόλοιπους «πτωχούς συγγενείς» του ζωδιακού, θα πρέπει να ανατρέξουν στο γενέθλιο συμβόλαιο τους με το σύμπαν, για να διαπιστώσουν αν το έχει συνυπογράψει ο Χοντρός με όψεις ή γωνιακές θέσεις. Αν όχι, τότε... μια από τα ίδια! Κάποιοι δηλαδή θα κάααθονται κι αυτοί θα επωμιστούν τις εγκαταλελειμμένες ευθύνες τους, τρέχοντας συχνά να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Να παρακαλάνε κιόλας μην τους βάλει ο αθεόφοβος να κεράσουν όλο το μαγαζί για να εξυπηρετήσει τους δικούς του!

Έλα πιο κοντά..
Πάντως η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε οι εκπρόσωποι των παρορμητικών να το έχουν δίπορτο στις χαρές και τα σουαρέ. Η Αφροδίτη κάνει ένα τετράγωνο με τη Δήμητρα στα λημέρια τους και να οι γνωριμίες, οι δεξιώσεις, τα ψώνια και η κοινωνική ζωή. Απ' έξω εμφάνιση κι από μέσα άνεση διατείνονται κι οι δύο κυρίες εν χορώ, την ίδια στιγμή που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να φέρουν τους εκλεκτούς τους πιο κοντά. Και δεν μπορεί, τελικά μέσα απ' το σωρό κάτι καλό θα βγει... Πιο κοντά, πιο κοντά... Ε, όχι τόσο κοντά!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved