Αστρολογική επικαιρότητα, 3/1

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 3/1

«ΟΧΙ» απαντά ο Μίκης Θεοδωράκης στο Βενιζέλο

Με ανακοίνωσή του, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε κατηγορηματικά αντίθετος στην πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να προταθεί ως υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Υποστηρίζει πως υπήρξε ένας από αυτούς που πολέμησαν αντιμνημονιακά και αντιστυστημικά και συνεχίζει να είναι, απορώντας που τον εμπλέκουν στα παιχνίδια τους οι παντός είδους εκπρόσωποι του προσωπικού της υποτέλειας. Με τον διελαύνοντα Ερμή σε αντίθεση με τον Πλούτωνά του η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου φαίνεται πως τον έφερε σε δύσκολη θέση. Έτσι, με ωραίο και πολιτισμένο τρόπο απάντησε χύμα και τσουβαλάτα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Τι ήθελε να πει η Ραχήλ Μακρή

Η βουλευτής Ραχήλ Μακρή σχολίασε στο twitter με το δικό της τρόπο την επίθεση στον Γερμανό πρέσβη. Τι έγραψε; «Και επειδή δεν κατάλαβες λαέ σε συνέχεια της επίθεσης του πρέσβη ετοιμάζουν να ανασύρουν τους σωτήρες όπως πριν από δεκαετίες από Παρίσι. Και θέλετε εμείς ο λαουτζίκος να πιστέψουμε τώρα ότι σε σπίτι πρέσβη περιφρουρούμενο έριξαν σφαίρες. Και τώρα γράψε σβήσε στα υπόγεια». Με τον διελαύνοντα Ουρανό αυτή την περίοδο σε τετράγωνο με την Αφροδίτη της εύκολα «ξεσηκώνεται» συναισθηματικά ενώ με το γενέθλιο τετράγωνο Ερμή/Ουρανού δείχνει ότι όταν κάτι την κάνει να χάσει την ηρεμία και την ψυχραιμία της αυτό αντανακλάται και στο λόγο της.

Σύγκρουση τρένων στη Βόρεια Ντακότα στον παλμό της «μαύρης» Νέας Σελήνης

Όπως θα έχετε διαβάσει στα Σεληνιακά Φαινόμενα Ιανουαρίου στην παράγραφο «γενική εκτίμηση – εκτίμηση σε γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου 2014 υποδεικνύει εκρήξεις και προβλήματα και ατυχήματα στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σύγκρουση τρένων σημειώθηκε στη Βόρεια Ντακότα των Ηνωμένων πολιτειών παραμονή Πρωτοχρονιάς. Πιο συγκεκριμένα τρένο μεταφοράς αργού πετρελαίου συγκρούστηκε με μια άλλη αμαξοστοιχία. Οι κάτοικοι της περιοχής αναγκαστήκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω την ισχυρών εκρήξεων. Στην ίδια παράγραφο γράφουμε και για τρομοκρατικά χτυπήματα που προμηνύονται τον Ιανουάριο σε μέσα μαζικής μεταφοράς ανά την υφήλιο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved