Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/1 έως 4/1

Σελήνη στον Υδροχόο – Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2/1 έως 4/1


Μετά το γερό μεθύσι κυριολεκτικό και μεταφορικό, που προκάλεσε η πρώτη μέρα του χρόνου, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 2/1 στις 7.04 το απόγευμα, για μια διανοητική επισκόπηση.
Η θεωρητική προσέγγιση των δρώμενων κα των επιθυμιών μας, μοιάζει να είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για την επίτευξή τους.

Στις 3/1 πλέον στις 8.46 το πρωί, η αρμονική όψη με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με διάθεση εξωστρεφή και φιλική.
Ουδεμία όρεξη δεν υπάρχει για δουλειά και οποιαδήποτε άλλη ασχολία, πέρα από τη συνεύρεση με φίλους και γνωστούς, γύρω από ένα τραπέζι με καφέ, ρακί και συζήτηση.
Στις 3.11 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Άρη, συνεχίζει την πρωινή διάθεση και ως το βράδυ νιώθουμε ιδιαίτερα δραστήριοι, ειδικά σε ότι αφορά την κοινωνική μας ζωή.
Συντροφιές και παρέες δίνουν νόημα στην ημέρα, ενώ οι ώρες αυτές είναι ιδανικές για να πάρουμε μια πρωτοβουλία που αφορά μια σχέση ή μια συνεργασία.

Στις 4/1 στις 3.46 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο που επηρεάζει ώρες πριν, μπορεί να αποβεί διαφωτιστική ως προς το αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών μας αξιολογώντας καθαρά τις καταστάσεις, αρκεί να αποφύγουμε την μεμψιμοιρία.
Η μέρα συνεχίζει να είναι προτρεπτική σε ότι αφορά τις κοινωνικές μας συναναστροφές, έως τις 7.59 το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες.

Υδροχόοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί και Ζυγοί, λαμβάνετε μηνύματα που ακόμα και αν δεν φαίνονται θετικά, η έκβασή τους θα λειτουργήσει για το καλό σας. Βρεθείτε με φίλους και κοινωνικοποιηθείτε άφθονα.

Σκορπιοί, Ταύροι και Λέοντες έχετε αρκετά απωθημένα και προσπαθείτε να τα καμουφλάρετε με αβρότητες. Βγάλτε τα γιατί σας βαραίνουν πολύ.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα που χρειάζονται μια πιο ριζοσπαστική αντιμετώπιση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved