Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29 έως 31/12

Σελήνη στον Τοξότη – Αξιοποιώντας το παρόν χωρίς παρενέργειες

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29 έως 31/12

Πέρασαν και αυτά τα Χριστούγεννα, περιήλθαμε και στην περίσκεψη των ημερών και συνεχίζουμε να βαδίζουμε για την υποδοχή του νέου χρόνου, με ένα θαυμάσιο διάλειμμα της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, η οποία περνάει σήμερα 29/12 στις 7.37 το απόγευμα.

Στις 30/12 πλέον 52 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, κάνει την ανάγκη μας για έκφραση πολύ έντονη, ενώ το βράδυ αυτό λέμε ότι αισθανόμαστε αβίαστα αλλά κάπως διαχυτικά και ίσως άκομψα.

Στις 9.51 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ουρανό μας βάζει σε διαδικασία αναζήτησης συναρπαστικών ασχολιών.
Από το πρωί αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε κάτι πρωτότυπο, να αγοράσουμε κάτι ανάλογο, να επισκεφτούμε ιδιαίτερη μέρη και να ξοδέψουμε υλικό και συναισθηματικό απόθεμα με εντυπωσιακό τρόπο.

Στις 1.36 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Άρη μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση να δραστηριοποιηθούμε προς πάσα κατεύθυνση, νιώθουμε ζωντάνια, ενεργητικότητα, αισιοδοξία και ως το βράδυ, η μέρα αποτελεί μια όαση ευχαρίστησης, έστω και πρόσκαιρη.


Στις 31/12 ως το απόγευμα ας εκμεταλλευτούμε την επιρροή της Τοξοτίσιας Σελήνης για να ετοιμαστούμε για την υποδοχή του νέου χρόνου με αισιόδοξες και ελπιδοφόρες σκέψεις.
Στις 8.02 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, για να μας συνοδεύσει στον καινούργιο χρόνο κάνοντας και ένα αιφνιδιαστικό ποδαρικό, που σε πολλούς θα μείνει αξέχαστο.

Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί, Λέοντες και Κριοί προετοιμάζεστε με χαρά για την υποδοχή του νέου χρόνου, σκεφτόμενοι μόνο τα καλά και τις αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Παρθένοι και Ιχθύες, φροντίστε να ξεκαθαρίσετε το θολό τοπίο των επιθυμιών σας πριν η πρώτη μέρα του χρόνου σας βρει αναποφάσιστους και μπερδεμένους.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι διατηρείτε επιφυλάξεις και πορεύεστε σαν να διαισθάνεστε πως πρέπει να κρατήσετε δυνάμεις, για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και απρόσμενα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved