H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27/12 έως 29/12

Σελήνη στον Σκορπιό – Ο τελευταίος απολογισμός του χρόνου

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27/12 έως 29/12

Μετά από το διήμερο των Χριστουγέννων που για πολλούς ήχησε σαν ρέκβιεμ με μίξη πολεμικού εμβατήριου, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 27/12 στις 3.59 το μεσημέρι, για να τονίσει τη βαθιά συναισθηματική κατάσταση, στην οποία θα περιέλθουμε το διήμερο που ακολουθεί.
Στις 9.32 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα μας εντάσσει από το απόγευμα, σε μια μυστηριακή ατμόσφαιρα και επιθυμία, ώρες κατάλληλες ως τα μεσάνυχτα για να διαλογιστούμε, να χαλαρώσουμε, να ακούσουμε απαλή μουσική στο σπίτι και γενικότερα να μείνουμε μακριά από κόσμο με αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμα και αν έχουμε άλλη δραστηριότητα αυτές τις ώρες, κρατάμε πάντα κάτι καλά προφυλαγμένο μέσα μας.

Στις 28/12 στις 2.02 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ερμή και λίγο αργότερα στις 3.25 η αρμονική όψη με τον Ήλιο, επηρεάζουν από το προηγούμενο βράδυ, χαρίζοντας οξεία αντίληψη και ζωτικότητα. Διαίσθηση και ένστικτο είναι πολύ ανεπτυγμένα και οι εσωτερικές μας κεραίες λειτουργούν θαυμάσια.
Στις 11.35 το πρωί η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα με έμφαση στις καταστάσεις και μια προσέγγιση στα γεγονότα που μοιάζει ώρες - ώρες απόκοσμη.
Ως το απόγευμα το διάστημα προσφέρεται για αυτογνωστικές ενασχολήσεις, καθαρισμό του χώρου και του σώματος και εσωτερικές και όχι εξωτερικές διεργασίες.
Στις 8.55 το βράδυ η αρμονική όψη με τον Δία μας κάνει γενναιόδωρους, γεμάτους κατανόηση και αγάπη και το βράδυ αναμένεται ιδιαίτερα ελκυστικό, δοτικό και έντονο.
Στις 29/12 στις 2.59 μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με τον Κρόνο που επηρεάζει ώρες πριν, κάνει πολλούς να πάρουν σοβαρές αποφάσεις, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα, για κάτι που απασχολεί πολύ καιρό τη συνείδηση.
Ως αυτή την ώρα ένας απολογισμός του χρόνου, θα ήταν ιδανικός και πολύτιμος.
Στις 3.55 το μεσημέρι η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει ώρες πριν μας ωθεί να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες μας, όποιες και αν είναι αυτές, ενώ το διάστημα προσφέρεται για συνεύρεση με αγαπημένα πρόσωπα και καταθέσεις συναισθημάτων.

Στις 7.37 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη για το τελευταίο ευχάριστο διάλειμμα του χρόνου.

Σκορπιοί, Ταύροι, Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, βρίσκεστε σε εποικοδομητική ψυχολογική εγρήγορση και βλέπετε τα πράγματα έτσι όπως ακριβώς είναι. Στο χέρι σας είναι να τα αλλάξετε ή να τα ενισχύσετε με περίσσευμα καρδιάς και νου.

Υδροχόοι και Λέοντες, αισθάνεστε πως όλα βρίσκονται μια ανάσα δίπλα σας, αλλά δεν μπορείτε να τα αγγίξετε. Βυθίζεστε στην αμφιβολία, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείτε από τη λήθη.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, είστε αλλού σε ένα δικό σας κόσμο που διστάζει να περάσει το κατώφλι της ιδιωτικής οδού. Συνεχίστε λοιπόν δημόσια και όπου σας βγάλει η υπέρμετρη αυτοπεποίθησή σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved