Το πάρε-δώσε των άστρων, από 23/12 έως 25/12

Προγραμματίστε καθημερινά τις οικονομικές κινήσεις σας!

Το πάρε-δώσε των άστρων, από 23/12 έως 25/12

Δευτέρα 23/12
Με την συνδρομή των ειδικών
Σήμερα καλείστε να κινηθείτε χωρίς να αδιαφορήσετε για τις λεπτομέρειες και με γνώμονα τη λογική. Κι επειδή είναι αδύνατον να τα γνωρίζετε όλα, αν χρειαστείτε τη βοήθεια ενός ειδικού ή τεχνοκράτη, μη διστάσετε να τη ζητήσετε. Ακόμη κι αν η επιμέλεια σας καθυστερήσει κάποιες από τις συναλλαγές σας, η συνέχεια θα σας ανταμείψει, αφού θα έχετε ελαχιστοποιήσει κάθε πιθανότητα λάθους. Όσον αφορά στις αγορές, προτεραιότητα έχουν αυτές που σχετίζονται με ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ιατρικά βοηθήματα και είδη γραμματειακής υποστήριξης.

Τρίτη 24/12
Δωρεάν λάβετε, δωρεάν δότε...
Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα, όπως λέει και το τραγούδι... Η ημέρα φέρει γνήσια χαρακτηριστικά από το πνεύμα των Χριστουγέννων και από αυτήν την άποψη μπορείτε τόσο να ελπίζετε σε χάρες και χαρίσματα, όσο και να επιδιώξετε να απαλύνετε τον πόνο ή τις δυσκολίες κάποιων, προσφέροντας τους ότι μπορείτε. Από την άλλη πλευρά, η καλή σας προδιάθεση δεν πρέπει να γίνει αφορμή κι αιτία για να πέσετε θύμα κάποιου «επιτήδειου». Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν ενδείκνυται να προχωρήσετε σε μια σημαντική αγορά.

Τετάρτη 25/12
Όλα για το σπίτι και την οικογένεια
Η ημέρα τονίζει οτιδήποτε έχει να κάνει με τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας. Προτεραιότητα έχουν λοιπόν οι «δικοί σας» άνθρωποι και οι ανάγκες τους, ενώ στο περιθώριο του εορταστικού κλίματος μπορούν να συζητηθούν περιουσιακά και συναφή θέματα. Οι πιο τυχεροί θα δουν να «ανασταίνεται» μια παλιά πηγή εσόδων ή θα λάβουν έστω και καθυστερημένα ένα σημαντικό επίδομα. Ενδέχεται ακόμη να «ξετρυπώσουν» αντικείμενα αξίας ή ακόμη και χρήματα, ύστερα από μια ενδελεχή... ανασκαφή!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved