H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/12 έως 25/12

Σελήνη στην Παρθένο – Λίγο κρασί, λίγο κάλαντα και το γούρι μου

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/12 έως 25/12

Τα φετινά Χριστούγεννα καταφθάνουν με τη Σελήνη να περνάει στην Παρθένο σήμερα 22/12 στις 21:19 το βράδυ, συντροφεύοντάς μας ως και την παραμονή, ημέρα του πατροπαράδοτου ρεβεγιόν.
Οι ευνοϊκές πλανητικές συναντήσεις της οργανωτικής και πρακτικής αυτής Σελήνης, μας δίνουν την αίσθηση πως όλα θα είναι στην εντέλεια για το γιορτινό τραπέζι και στην καρδιά μας θα βασιλεύουν η αφοσίωση, η εξυπηρέτηση και η λογική.
Αρχής γενομένης με την αρμονική όψη με τον Ήλιο στις 11.44 το βράδυ, η διάθεση κυμαίνεται σε αυστηρά λογικά πλαίσια, βρίσκοντάς μας το πιθανότερο να οργανώνουμε τις λίστες των αγορών και των καλεσμένων, με πολλές προσωπικές φιλοδοξίες, τις οποίες κρατάμε στο πίσω μέρος του χαρτιού και δεν τις αναφέρουμε στους άλλους.

Στις 23/12 πλέον στις 3.20 μετά τα μεσάνυχτα η μόνη δυσαρμονική όψη του διήμερου, η αντίθεση με τον Ποσειδώνα, δεν έχει αξιοσημείωτη επιρροή λόγω και της ώρας που συντελείται.
Όλη η υπόλοιπη ημέρα αφήνεται ως το απόγευμα, στο να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να πράξουμε τις φιλανθρωπικές μας επιθυμίες, να καθαρίσουμε το σπίτι και να βάλουμε τάξη σε οτιδήποτε εξέχει από το πλαίσιο των διαδικασιών.
Στις 7.07 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, κλείνει το βράδυ με σκοπό τη μεταμόρφωση κάθε αδυναμίας σε ένα σταθερό και ακλόνητο τείχος, που σκοπεύουμε να το διατηρήσουμε ανέπαφο από κάθε εισβολέα.

Στις 24/12 στις 7.19 το πρωί η αρμονική όψη με τον Δία και στις 12.12 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Κρόνο είναι οι όψεις που μας συντροφεύουν από τα πρωινά κάλαντα, έως το βραδινό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.
Παρόλη την ευχάριστη διάθεση, το κλίμα αναμένεται να διατηρηθεί σε φυσιολογικά επίπεδα, ενώ οι εξάρσεις κεφιού, γλεντιού, διασκέδασης και παρεκτροπών, μάλλον αφομοιώνονται στις περίσκεπτες γουλιές του κρασιού ή του ποτού μας. Αυτό σημαίνει πως το βράδυ της παραμονής δεν αναμένεται ιδιαίτερο για τους περισσότερους.

Στις 25/12 πλέον η αρμονική όψη με την ανάδρομη Αφροδίτη που κορυφώνεται στις 5.53 το πρωί, μπορεί να φέρει μια νοσταλγική νότα σε όσους ξενυχτούν και μια βουβή ευχαρίστηση που κυμαίνεται μεταξύ νοσταλγίας και γλυκιάς ηρεμίας.

Στις 8.18 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Ζυγό για να ξεσηκώσει τα πνεύματα και τις αισθήσεις με άκρως αιφνιδιαστικό τρόπο.

Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι επιζητάτε ήσυχες οικογενειακές στιγμές, που θα σας εξασφαλίσουν την ηρεμία και την ασφάλεια που χρειάζεστε για να προχωρήσετε.

Τοξότες και Δίδυμοι ασφυκτιάτε κάτω από αβρότητες που θέλετε να ανατρέψετε με κάθε τρόπο, αλλά τελικά χωρίς συμμάχους συμβιβάζεστε σε αυτό που θεωρείτε μέτριο.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι κάνετε τα πάντα για να ταράξετε τα στάσιμα νερά, αλλά τα Αγιοβασιλιάτικα κόλπα σας δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Τουλάχιστον βρείτε τα μεταξύ σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved