H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/12 έως 20/12

Σελήνη στον Καρκίνο – Το ναυάγιο στο παγόβουνο της κυκλοθυμίας

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17/12 έως 20/12

Μετά από ένα ενθουσιώδες διήμερο με όλες τις έκρυθμες στιγμές του, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο σήμερα 17/12 στις 8.17 το βράδυ, για να υπενθυμίσει τη γνωστή φράση «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας».
Στην προκειμένη περίπτωση οι Δαναοί είναι η Πανσέληνος, που ακόμα είναι πανίσχυρη και τα δώρα είναι οι επιρροές της, που από τη μία είναι ενθαρρυντικές, από την άλλη δημιουργούν διχασμούς.

Στις 18/12 πλέον στις 2.06 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική επιρροή με τον Ποσειδώνα, μας βάζει από το προηγούμενο βράδυ σε μια αξεπέραστα ρομαντική και σπιτική διάθεση.
Το βράδυ είναι ιδανικό για συνεύρεση με οικεία πρόσωπα, γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι διακοσμημένο κατάλληλα και υπό το φως των κεριών.
Στις 6.42 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Άρη ανοίγει την ημέρα με εριστική διάθεση. Όλα μας φταίνε ακόμα και ο τρόπος που μας κοίταξε ο τυχαίος περαστικός και το χειρότερο είναι μια κυκλοθυμική συμπεριφορά που μας φέρνει σε δυσάρεστη θέση.
Στις 1.32 το μεσημέρι η κατάσταση επιδεινώνεται με την κορύφωση της δυσαρμονικής όψης με τον Ουρανό, όπου αντιλαμβανόμαστε πως δεν ανεχόμαστε το παραμικρό που είναι αντίθετο από τις επιθυμίες μας.

Δεν έχουμε καθόλου υπομονή και πάνω από όλα αυτοέλεγχο. Κάθε τι που έχει σχέση με τυπικές διαδικασίες, κανόνες και αρχές μας κουράζει, για αυτό δεν είναι κατάλληλο διάστημα για να στηθούμε σε ουρές, ή να πιεστούμε για μια διευθέτηση ενός ζητήματος.
Το τελειωτικό χτύπημα έρχεται στις 5.58 το απόγευμα με την αντίθεση με τον Πλούτωνα, κλείνοντας την ημέρα με άγχος, πίεση, αρνητικές σκέψεις και ανησυχία.
Η μέρα αυτή δεν προσφέρεται για οτιδήποτε που δεν θα κάνουμε με την καρδιά μας. Κάθε τι σημαντικό χρειάζεται αναβολή, αλλιώς θα δούμε τους εαυτούς μας έξαλλους και ενδεχομένως επικίνδυνους.

Στις 19/12 στις 8.02 το πρωί η σύνοδος με τον Δία θα εξομαλύνει τα προβλήματα, μόνο και μόνο γιατί στις 10.49 ακολουθεί η αρμονική όψη με τον Κρόνο, που μας δίνει ωριμότητα, αυτοέλεγχο, διάκριση, ευαισθησία και εποικοδομητικό περιορισμό.
Ιδανικό διάστημα ως το μεσημέρι για προγραμματισμό και διεκπεραίωση διάφορων εκκρεμοτήτων.

Στις 20/12 στις 6.38 το πρωί η αντίθεση με την Αφροδίτη δημιουργεί την αίσθηση της γλυκιάς προσέγγισης περισσότερο στην επαγγελματική και οικογενειακή μας ζωή.
Δεν θα προλάβει όμως να εξαπλωθεί εφόσον στις 8.49 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα, βάζοντας τέλος στις μικρόψυχες και ανασταλτικές μας παρορμήσεις.

Καρκίνοι, Ζυγοί, Κριοί και Αιγόκεροι, μόνο μια λέξη θα έχετε στο μυαλό σας: «Ψυχραιμία». Αν δεν την επιδείξετε, το διήμερο αυτό και ειδικά στις 18/12 θα έχετε δυσάρεστες καταλήξεις.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες μία γκάζι μία φρένο, καταφέρνετε να ισορροπήσετε, αλλά κάτι μένει ανικανοποίητο. Μην βιάζεστε και μην νομίζετε πως έχετε το πάνω χέρι.

Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι μπορείτε να απολαύσετε ένα διήμερο σπατάλης, ψυχαγωγίας, διασκέδασης, δώρων και εκπλήξεων με αγαπημένα σας πρόσωπα, αρκεί να μην ξεφύγετε από τα όρια του μέτρου.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved