H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/12 έως 17/12

Σελήνη στους Διδύμους – Παγωμένη Πανσέληνος με ζεστή υποδοχή

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/12 έως 17/12

Ιδιαίτερα κινητικό και επικοινωνιακό είναι το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους σήμερα 15/12 στις 8.42 το πρωί.

Η διαστολική και εξωστρεφής μας τάση θα μπλοκαριστεί πρόσκαιρα ως το μεσημέρι από τη δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 2.18.
Οι ώρες αυτές δημιουργούν σύγχυση και δεν εκφραζόμαστε όπως θα επιθυμούσαμε και όπως ενδεχομένως θα άξιζε και στους άλλους.
Λόγω του ότι η διάθεση τείνει να είναι πολύ ευμετάβλητη, ως το μεσημέρι ας μην προχωρήσουμε σε σημαντικές δραστηριότητες και να μην ανακινήσουμε θέματα.

Στις 4.21 το μεσημέρι η αρμονική όψη με τον Άρη, μας οδηγεί ως το βράδυ σε μια αρμονική έξαρση ενέργειας, που πάνω από όλα έχει σκοπό να μας εξευμενίσει και όχι να μας εξιτάρει. Ιδανικές ώρες για διοχέτευση της ενέργειας σε χειρωνακτικές εργασίες, συνεταιρισμούς, συνεργασίες, προσωπικές σχέσεις και πάσης φύσεως διαπραγματεύσεις.


Στις 16/12 στις 1.37 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει ώρες πριν, κάνει ακόμα πιο έντονη την προηγούμενη πρόθεσή μας, χορηγώντας τις προθέσεις μας για δημιουργικές και ουσιαστικές αλλαγές.
Το προηγούμενο βράδυ μας προτρέπει να δοκιμάσουμε κάθε εκκεντρική και πρωτότυπη ιδέα μας, εφαρμόζοντάς την χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η μέρα κυλά με την ίδια εξωστρεφή διάθεση ως τις 8.16 το βράδυ που η Σελήνη κοντράρεται με τον Τοξοτίσιο Ερμή.
Η όψη που επηρεάζει από το απόγευμα, κλείνει το βράδυ μας με επικοινωνιακή ένταση.
Ας φροντίσουμε να μην παρεξηγηθούμε με τα λεγόμενά μας, λαμβάνοντας υπ όψιν και την ξεσηκωτική διάθεση του Ήλιου στον Τοξότη. Διακριτικότητα και τακτ γίνονται για πολλούς άγνωστες λέξεις αυτό το βράδυ.


Στις 17/12 στις 11.28 το πρωί η αντίθεση της Σελήνης με τον Ήλιο, σηματοδοτεί την τελευταία Πανσέληνο του χρόνου, κατά την οποία θα θελήσουμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας. Η διαπραγμάτευση ενός ζητήματος, η προσπάθεια επικοινωνίας με συγγενικά και οικεία πρόσωπα, αλλά και οποιαδήποτε κίνηση που έχει μέσα της προσδοκία και απαίτηση, θα πρέπει να περάσει από το κόσκινο της λογικής.


Στις 8.17 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, σαν τη φλόγα του τζακιού στα ξελιγωμένα μάτια μας.


Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες, Ζυγοί, Κριοί και Τοξότες απολαύστε ένα διήμερο που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας, όσο το μπαλάκι στη ρακέτα του τένις. Στην Πανσέληνο αγοράστε και ένα πρωτοχρονιάτικο λαχείο με τον αγαπημένο σας αριθμό.

Ιχθύες και Παρθένοι δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε ευθέως και λέτε μισόλογα που δεν βοηθούν κανέναν. Βρείτε το κλειδί της λογικής σας.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί πιο συνετοί από όλους, βάζετε τα πράγματα στη σωστή θέση και περιμένετε την ανταμοιβή σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved