Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 14 έως 17 Δεκεμβρίου

Γεια σου Δία με τα ωραία σου!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 14 έως 17 Δεκεμβρίου


Ε-ε-έρχεται! Καιρό είχαμε να τον δούμε τον Χοντρό αλλά να που αποφάσισε να μας επισκεφθεί, παραμονές των γιορτάδων κι ευτυχώς δηλαδή μήπως και κάνουμε Χριστούγεννα, γιατί αν περιμένουμε από τους άλλους σωθήκαμε...

«Κρυφή» αντίθεση με τον Ήλιο κάνει την Δευτέρα, ενώ επιφυλάσσεται για τη συνέχεια με ένα μεγαλοπρεπέστατο τετράγωνο με τη γειτόνισσα του τη Δημητρούλα.
Οι δυο τους είναι ικανοί να μετατρέψουν ακόμη και το πιο φτωχό σκηνικό σε λαμπρή γιορτή, με φωταψίες και εκλεκτούς καλεσμένους αλλά -το κυριότερο- μπορούν να σκορπίσουν χαμόγελα και αισιοδοξία, εκεί που μέχρι χθες δεν... φύτρωνε ούτε χορτάρι!
Μοναδική προϋπόθεση γι' αυτό είναι να βγούμε από το καβούκι μας και να απλωθούμε στις γειτονιές του κόσμου, σίγουροι πώς μας προσμένουν όμορφες και μοναδικές στιγμές, που μόνοι μας δεν θα μπορούσαμε ποτέ να τις έχουμε. Η ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν και στη διασκέδαση και στα δώρα. Και εφόσον ο λαός επιθυμεί άρτον και θεάματα, ιδού... πεδίον δόξης λαμπρόν!

Όσο για το ποιός ή ποιοί θα αναλάβουν να παίξουν το ρόλο του παρόχου, λίγο μας νοιάζει. Το ψυγείο και οι τσέπες να γεμίζουν, για να μπορούμε κι εμείς να μοιραστούμε και να σκορπίσουμε τη χαρά μας σε αγαπημένα πρόσωπα, φίλους αλλά και εχθρούς που θα γίνουν φίλοι.

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Τοξότες αλλά και οι απανταχού τυχεροί όλων των ζωδίων, μπορούν λοιπόν να αισιοδοξούν, γνωρίζοντας ότι ο «μπάρμπας» δεν θα τους εγκαταλείψει μόνους, στο έλεος των Ουρανοπλουτωναίων και των λοιπών κακομούτσουνων συγγενών τους. Χριστούγεννα θα κάνουν και μάλιστα «φορτωμένα». Για μετά βέβαια, κανείς μη δώσει όρκο...

Γιατί μην νομίζετε ότι αυτοί οι «άλλοι», οι δαιμόνιοι καλικαντζαραίοι του ζωδιακού κοιμούνται. Ίσα-ίσα, που δείχνουν πρόθυμοι να μας βάλουν ποικίλες τρικλοποδιές, πριονίζοντας την ηρεμία και τη βολή μας, ξεκινώντας φυσικά από σήμερα.

Πρώτο υποψήφιο θύμα των ημερών είναι ο Ερμής, που βολοδέρνει στα Τρίκαλα στα δυο στενά (του Τοξότη), πολιορκημένος από την κακή του μοίρα. Ταξίδι στα αστέρια και εξωτικές περιπέτειες ονειρεύεται αλλά δεν θέλει και πολύ να του τύχουν για παρέα κάτι σκοτεινοί ή αλλόκοτοι τύποι σαν τους Νεφελίμ του Λιακόπουλου.
Κι αν το τετράγωνο του με τον αστρικό Ουρανό, μεροληπτεί υπέρ των παραδόξων και των εκπλήξεων, ευχάριστων ή δυσάρεστων, η σύνοδος του με τον αστρικό Πλούτωνα απειλεί να σβήσει όλα τα φωτάκια στο επικοινωνιακό ή τεχνολογικό δέντρο μας. Δύσκολοι καιροί για συσκευές, από την άλλη όμως πρέπει να δουλέψουν και οι τεχνικοί. Να μην κάνουν Χριστούγεννα δηλαδή, αυτοί;
Όσο για τις μετακινήσεις, τις επαφές και τα ταξίδια μας, μπορεί μεν να μας αφήσουν μια συγκλονιστική αίσθηση περιπέτειας αλλά όπως και να το κάνουμε είναι προτιμότερο να τα βλέπεις όλα αυτά στο σινεμά, παρά να τα ζεις παγωμένος ή αποκλεισμένος στο πουθενά.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες είναι μάλλον οι πρώτοι που θα τεστάρουν τα νεύρα και τις αντοχές τους σε ακραίες συνθήκες, ιδιαίτερα αν έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 15η μοίρα του ζωδίου τους. Έχει όμως και για... όλους μας, ανάλογα με τις προδιαγραφές του γενέθλιου ωροσκοπίου μας.
Ως απάντηση πάντως, μπορούμε να αντιπαραθέσουμε την έρευνα και την αποκάλυψη παντός μυστηρίου, από τα συμπαντικά, μέχρι του... γείτονα!

Είναι όμως και ο έτερος... καλικάντζαρος, ο Άρης, που ετοιμάζεται να μας «σκάσει» τις δικές του κασκαρίκες. Η «κρυφή» αντίθεση του με τον Χείρωνα δεν είναι μια όψη από αυτές που λες «σιγά, τώρα...» Έχει βέβαια και τα -πολύ- καλά της, όπως είναι μια καυτή αγκαλιά σε ένα αποκλεισμένο καταφύγιο. Οι δυό τους είναι μανούλες να συνδυάζουν το πάθος και το σεξ με μια απίστευτη αίσθηση προστασίας και μακάρι να το... πάθουμε όλοι μας!
Μπορούν ακόμη να συμβάλλουν στην δραστική θεραπεία τραυμάτων, ψυχικών τε σωματικών, με τα μοναδικά «μαντζούνια» του Χείρωνα να κλέβουν την παράσταση. Όσα ξέρανε οι παλιοί, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος... Αυτό υποστηρίζει ο «Αρχαίος» και συχνά δικαιώνεται.

Από την άλλη πλευρά όμως όταν τους πιάσει η στριμάδα τους, ξεθάβουν ότι πιο κακόγουστο βρουν και μας το μοστράρουν. Από κακόφημα οικογενειακά τραύματα-κληροδοτήματα, μέχρι τις μπανάλ χειροβομβίδες που έκρυψε ο παππούς στην κατοχή. Φέρνουν -φευ- και εραστές ή ερωμένες του τότε, που είχαν κολλήσει επάνω μας σαν τα τσιμπούρια και μας έπιναν το αίμα νυχθημερόν. Τότε τρομάξαμε να τους διώξουμε και τώρα σκορπούν τον πανικό με την επανεμφάνιση τους. Όχι πάλι Θεέ μου, δεν θα το αντέξω!

Αρέσκονται επίσης να ταράζουν την οικογενειακή γαλήνη μας. Παιδιά κι αυτοί από διαλυμένες οικογένειες του Ολύμπου -ε ρε Φρόυντ που τους χρειάζεται- σπίτι βλέπουν και σπίτι δεν αφήνουν.
Αλλά αν μας τύχει το κακό, τότε τι κάνουμε;

Κατ' αρχήν είναι σκόπιμο να μην σκαλίσουμε κληρονομικά και περιουσιακά θέματα, αφού μπορεί να γίνει της Κορέας. Δεύτερον, αν δούμε τα σημάδια μιας υφέρπουσας ενδοοικογενειακής βίας, να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια... Ποσειδώνας speaking κι ας μην είναι άμεσα παρών... Πέρα όμως από την αναζωπύρωση παλαιών διαφορών, μπορεί να συνειδητοποιήσουμε στα ξαφνικά το πόσους κινδύνους κρύβει το φαινομενικά ασφαλές σπίτι μας σπιτάκι μας και φτωχοκαλυβάκι μας. Εσωτερικούς και εξωτερικούς... Γι' αυτό ας φροντίσουμε τουλάχιστον να μειώσουμε τους πρώτους, προσέχοντας πολύ με τα εύφλεκτα υλικά. Αν τώρα μπουκάρει μαινόμενος ο Γιαγκούλας, ο Τόμσεν, ο Εγκέλαδος ή ο εξολοθρευτής γείτονας μας που θύμωσε επειδή δεν ψόφησε η κατσίκα μας, ε εκεί πια ο αστρολόγος σηκώνει τα χέρια ψηλά...

Ζυγοί, Παρθένοι, Κριοί και Ιχθύες είναι πρώτοι-πρώτοι στη λίστα του Άρη, γι' αυτό ας έχουν τον νου τους. Όσο για τους Καρκίνους που έχουν τον Χείρωνα κολλητό, είναι βέβαιο ότι θα κατακλυστούν από το παρελθόν τους και η συνέχεια θα είναι ανάλογη με το τι περιέχει αυτό. Και... Όχι, δεν είναι καρμικό!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved